İnceleme HyperX Haste Mouse

Klavye çok güzelmiş onun modeli nedir? Kablosuz mu bir de? Bilmiyorum hiç.

S1 ve S2 bende paracord kablo takıp kullanırım dedim fakat beyaz bulamadım. Xm1r'a döndüm bende.
Xm1r daha güzel her konuda bende zowie hastalığı olduğu için zowie alayım diyorum. Xm1r canavar gibi mouse, hayırlı olsun diyeyim.

Custom klavye büyük ihtimalle. Pudding keycap var.

Xm1r daha güzel her konuda bende zowie hastalığı olduğu için zowie alayım diyorum. Xm1r canavar gibi mouse, hayırlı olsun diyeyim.

Custom klavye büyük ihtimalle. Pudding keycap var.
Klavye Womier WK61. 650 TL'ye aldım 20 Temmuz'da. Şuan 1100 TL civarına geliyor. Özellikleri:

+ Akrilik Mavi Kasa (Mor ve Siyah da mevcut)
+ PBT ve Pudding Keycapsler
+ Hotswap (Hotswap olmayan versiyonu da var. Ben ilk öyle ucuz diye almıştım fakat kargom yolda kayboldu. Satıcı da 2. defa yolladı ve geç geldiği için pahalı yani Hotswap olanı yollamış.)
+ Full RGB
+ Outemu Red Switch
+ Type C girişli.

Switchler kötü biliyorum. Geçen gün ucuza Gateron Pro Yellow V2 aldım, onları bekliyorum. Foam ve Tape Mod yaptım.

Ağır bir fareden Haste'ye geçtim. Cidden dünya varmış ağır fare amelelikten başka bir şey değilmiş. Çok hafif orta tarafta yüksek olsa ve su+toz dayanıklılığı olsa tadından yenmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…