HyperX Haste vs Razer Cobra vs Madcatz Mojo M2

• Konuyu başlatan ozr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 611
Bütçe
1000

ozr

Kilopat
Bu 3 mouse arasında kaldım. Normalde kablosuz istiyordum fakat bütçeme uygun 1 tane olmasına rağmen onda da kararsız kaldım. Bu üçünden hangisi daha iyidir? Ellerimin boyutları 19x9 yani biraz büyük tasarım olması benim için iyi olabilir. 1000TL üstüne çıkmayacak şekilde mouse önerilerinizi beklerim.

Bu 3 mouse arasında kaldım. Normalde kablosuz istiyordum fakat bütçeme uygun 1 tane olmasına rağmen onda da kararsız kaldım. Bu üçünden hangisi daha iyidir? Ellerimin boyutları 19x9 yani biraz büyük tasarım olması benim için iyi olabilir. 1000TL üstüne çıkmayacak şekilde mouse önerilerinizi beklerim.

Bu bütçede hati Ultra bence tercih edilebilir.
Eğer bütçe çıkarsa XM1r ve M800 Pro gibi seçenekler de mevcut.

Bu bütçede hati Ultra bence tercih edilebilir.
Eğer bütçe çıkarsa XM1r ve M800 Pro gibi seçenekler de mevcut.
Maalesef hocam bütçeyi o kadar çıkarmak istemiyorum bir mouse için. Ayrıca hati ultra sadece connectgame de 500-600TL ve oradan da herkes alışveriş yapma diyip duruyor daha deneyimlemediğim için bilmiyorum :)

Satış sonrası destekleri yok ama tek yetkili satıcı oldukları için mecburen onlara bağımlıyız.
Ama ben şöyle bir çözüm öneriyorum herkes için; sorun çıktığında mouse markası ile iletişime geçip Türkiye'deki yetkili satıcının destek sağlamadığını iletin. Onlar hemen ilgileniyor.

Satış sonrası destekleri yok ama tek yetkili satıcı oldukları için mecburen onlara bağımlıyız.
Ama ben şöyle bir çözüm öneriyorum herkes için; sorun çıktığında mouse markası ile iletişime geçip Türkiye'deki yetkili satıcının destek sağlamadığını iletin. Onlar hemen ilgileniyor.
Çoğu kişi ürünün gelmediğini ve gelse bile 3-4 ay gibi sürede anormal şekilde bozulduklarını söylüyorlar hocam. Herhangi bir ekipman için bu kadar kendimi yırtmak istemiyorum :) Direkt alıp işin içinden çıkmak istiyorum ama birbirine benzer o kadar model var ki aralarından seçim yapmak çok zor. Foruma bir konu açıyorum ve 3 model karşılaştırması soruyorum yorumlara başka bir model geliyor ve aklım oraya kayıyor aynı üstteki Asus Tuf gibi :D

Çoğu kişi ürünün gelmediğini ve gelse bile 3-4 ay gibi sürede anormal şekilde bozulduklarını söylüyorlar hocam. Herhangi bir ekipman için bu kadar kendimi yırtmak istemiyorum :) direkt alıp işin içinden çıkmak istiyorum ama birbirine benzer o kadar model var ki aralarından seçim yapmak çok zor. Foruma bir konu açıyorum ve 3 model karşılaştırması soruyorum yorumlara başka bir model geliyor ve aklım oraya kayıyor aynı üstteki ASUS TUF gibi :D

Tamam connectgame muazzam bir firma değil, ama anormal şekilde bozulma meselesinde connectgame e açık net iftira atmışlar.
ASUS TUF'u önermiyorum.
HyperX haste alabilirsiniz connectgame güvenmiyorsanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı