HyperX Haste vs Razer DeathAdder V2

Lukez1515

Centipat
Daha fazla  
Elim 19 19.5 cm claw tipi tutuyorum. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. HyperX PulseFire haste mi önerirsiniz Razer DeathAdder V2 mi?

Şu ana kadar G602, G502 Proteus Core, G203 Prodigy, G502 Hero ve Haste Wireless fareler kullandım. Halihazırda kullandığım Haste Wireless'tan gayet memnunum, şarjı iyi gidiyor, tıklama hissiyatı çok güzel. Tek sıkıntısı DPI sapması sorunu, mouse gösterdiği DPI'dan başka bir DPI'da oluyor. Mesela ben 1400 DPI kullanmaya alışıktım, bu mouse'ta 1400 seçince 1600-1700 DPI falan oldu eski mouse'umla deneyerek 1300 DPI ayarının aslında 1400 olduğunu buldum. Bunu tek mouse olarak kullanacaksan sorun değil, ama aynı anda farklı mouseları kullanan bir insansan sorun yaratır. Deathadder'la karşılaştıramam kullanmadım, ama Haste iyi mouse.

Şu ana kadar G602, G502 Proteus Core, G203 Prodigy, G502 Hero ve Haste Wireless fareler kullandım. Halihazırda kullandığım Haste Wireless'tan gayet memnunum, şarjı iyi gidiyor, tıklama hissiyatı çok güzel. Tek sıkıntısı DPI sapması sorunu, mouse gösterdiği DPI'dan başka bir DPI'da oluyor. Mesela ben 1400 DPI kullanmaya alışıktım, bu Mouse'ta 1400 seçince 1600-1700 DPI falan oldu eski mouse'umla deneyerek 1300 DPI ayarının aslında 1400 olduğunu buldum. Bunu tek mouse olarak kullanacaksan sorun değil, ama aynı anda farklı fareleri kullanan bir insansan sorun yaratır. DeathAdder'la karşılaştıramam kullanmadım, ama Haste iyi mouse.

Dostum Haste Wireless da DPI sapmasından hariç olarak yavaşlama sorunu yaşıyor musun? Ben yaşıyorum ve fixleyemedin sen düzelttiysen söyler misin nasıl düzelttin.

Dostum Haste Wireless da DPI sapmasından hariç olarak yavaşlama sorunu yaşıyor musun? Ben yaşıyorum ve fixleyemedin sen düzelttiysen söyler misin nasıl düzelttin.
Ben böyle bir sorun yaşamadım hocam, sadece DPI sapması vardı onu da deneyerek çözdüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki arkadaş yaşamış ve çözümü anlatmış, bir deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı