HyperX Haste Wireless vs Lenovo Legion M600s

Bütçe
1300

Laune

Centipat
Katılım
9 Mart 2022
Mesajlar
102
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun için hangisini almalıyım Legion M600s in kablosuz halinde 1000Hz değerine çıkmadığını ve ara sıra takılmalar olduğunu okudum her ne kadar çoğu kişi iyi bir mouse olduğunu söylese de çok fazla inceleme olmadığından içim el vermiyor. İki farenin da linklerini aşağıya bırakıyorum.



Not: Aranızda belirttiğim fareleri kullananlar var ise fikirlerini belirtirse çok sevinirim alternatif önerilere açığım.
 
Kral ben Legion M600S aldım, kablosuz modda 1000Hz çalışıyor, altına düşüremiyorsun. Kablolu modda istediğin Hz' de çalışıyor. Hafif ele oturuşu ve malzeme kalitesi güzel. Ama içindeki switch ne marka bilmiyorum tıklarken sanki click'lerin altında susam sıkışmış gibi ses çıkıyor. Çok rahatsız edici. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum aslında ama bakalım.
 
Kral ben Legion M600s aldım, kablosuz modda 1000Hz çalışıyor, altına düşüremiyorsun. Kablolu modda istediğin Hz'de çalışıyor. Hafif ele oturuşu ve malzeme kalitesi güzel. Ama içindeki Switch ne marka bilmiyorum tıklarken sanki Click'lerin altında susam sıkışmış gibi ses çıkıyor. Çok rahatsız edici. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum aslında ama bakalım.

Peki teşekkürler yorumun için.
 
@Laune Takılma sorunu olmuyor uygulamadan hem fareyi hem de yazılımı güncelledim hiç sıkıntı çekmedim fps oyunlarında. Click sesi hasteye göre (kablolu) bi tık fazla ama çok da kötü değil.1000hz çalışıyor kablosuz bataryası da fena değil pilli modellere göre iyi. 1 aydır kullanıyorum kablosuz büyük rahatlık.
 
@Laune takılma sorunu olmuyor uygulamadan hem fareyi hem de yazılımı güncelledim hiç sıkıntı çekmedim FPS oyunlarında. Click sesi hasteye göre (kablolu) bir tık fazla ama çok da kötü değil. 1000Hz çalışıyor kablosuz bataryası da fena değil pilli modellere göre iyi. 1 aydır kullanıyorum kablosuz büyük rahatlık.

Çok kararsız kaldım haste Wireless mi alsam yoksa M600s mi haste alıp denerim hoşuma gitmez ise M600s e yönelirim peki teşekkürler yorumun için.
 
Bende haste vardı bunu aldım çok fark yok aralarında ama hastede DPI sıkıntısı vardı.

DPI sıkıntısı problem değil benim için.

Bende haste vardı bunu aldım çok fark yok aralarında ama hastede DPI sıkıntısı vardı.

Haste alacaktım bir de ne göreyim fiyatı 1700 TL'ye çıkmış M600s sipariş verdim bakalım.
 

Geri
Yukarı