HyperX kulaklık garantiye nasıl gönderilir?

• Konuyu başlatan AEC00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 136
Dostum İnstagram´da bana ortalama 8 saat ila 24 saat arasında cevap verdiler. Bazen hemen 5dakika da cevap verdikleri de oldu, onlar cevap verdikten hemen 3-5 dakika içerisinde cevap verebilirsen hemen dönüş sağlarlar. Fakat kargo ve bu işlerle uğraşmak 1 hafta falan sürdü.
Talep oluşturuldu bundan sonraki süreci soruyorum kabul edilip edilmediğini ne zaman öğrenirim. Ulaşımda herhangi bir sorun kalmadı yani direkt sağlandı destek site üzerinden talep açıldı. Bundan sonra kabul edilip edilmediğini ne zaman öğrenirim diye sormaya çalıştım.

Talep oluşturuldu bundan sonraki süreci soruyorum kabul edilip edilmediğini ne zaman öğrenirim. Ulaşımda herhangi bir sorun kalmadı yani direkt sağlandı destek site üzerinden talep açıldı. Bundan sonra kabul edilip edilmediğini ne zaman öğrenirim diye sormaya çalıştım.
Mail adresi verdiysen mailine gelir.

Mail adresi verdiysen mailine gelir.
Hocam evet anlıyorum da size cevap kaç günde geldi onu soruyorum. Bugün işlemler tamamlandı tamamlandığına dair de mail geldi ama tekrar kabul/red durumunu bildirmeleri ne zaman olur onu soruyorum.

Hocam evet anlıyorum da size cevap kaç günde geldi onu soruyorum. Bugün işlemler tamamlandı tamamlandığına dair de mail geldi ama tekrar kabul/red durumunu bildirmeleri ne zaman olur onu soruyorum.

Onu bilmemem, ben siteden yapmadım. Ben İnstagram´da yaptığımda 3 saatte mailime bildirim gelmişti, kargo ile ilgili.

Onu bilmemem, ben siteden yapmadım. Ben İnstagram´da yaptığımda 3 saatte mailime bildirim gelmişti, kargo ile ilgili.
Anladım. Kusura bakmayın yanlış anlamışım ben.
''HP Destek ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Bu e-posta servis talebinizi onaylar, olayınızın ayrıntıları aşağıdadır.''
Böyle bir mail geldi bana direkt ama herhangi bir kargo ile ilgili bildirim gelmedi. Ben şey düşündüm talep açıldı ya şimdi değerlendirilecek ve ona göre bir cevap gelecek.

Anladım. Kusura bakmayın yanlış anlamışım ben.
''HP Destek ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Bu e-posta servis talebinizi onaylar, olayınızın ayrıntıları aşağıdadır.''
Böyle bir mail geldi bana direkt ama herhangi bir kargo ile ilgili bildirim gelmedi. Ben şey düşündüm talep açıldı ya şimdi değerlendirilecek ve ona göre bir cevap gelecek.
Tamamdır, daha sonra HP´den bir kargo maili alacaksanız. Ya da hangi konu ile açtıysanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı