HyperX oyuncu kulaklığı önerisi

• Konuyu başlatan Ekas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 500

Ekas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar HyperX kulaklık kullanıyordum fakat eskidi ve kulak kısmı metalinden ayrıldı ve Ped'i falan da çıktı, yeni kulaklık önerisi arıyorum bütçe iyi durumda, kablolu, kablosuz her türlü öneriye açığım.

Renke takıntılı değilse, bunun fiyatı iyi şu anda pembe falan ama ben aldım :D
Sadece yakın çevrem görcek zaten normalde X hali 4K altına kolay kolay düşmüyor.
steelseries arctis 7+'a baktım ama bazı kullanıcılar cızırtı ve kablosuz modunda kullanırken mikrofon kalitesi düşmesi gibi şeylerden bahsetmiş, bunlar çok kötü bi durum benim için, çünkü kulaklık mikrofonu kullanıyorum, ayrıca pembe işi bozar :D farklı bir önerin varmı yada bu model üzerinde bir yorumun varmı

SteelSeries Arctis 7+'a baktım ama bazı kullanıcılar cızırtı ve kablosuz modunda kullanırken mikrofon kalitesi düşmesi gibi şeylerden bahsetmiş, bunlar çok kötü bir durum benim için, çünkü kulaklık mikrofonu kullanıyorum, ayrıca pembe işi bozar :D farklı bir önerin var mı ya da bu model üzerinde bir yorumun var mı?

Eğer beklersen muhtemelen yarın gelir denerim, bu model genel olarak bayağı iyi sadece pembe diye fiyatı düşük 2 ay önce 2800'e almadım 3700'e aldım şimdi bu fiyata daha iyisi yok gibi pembe beni de bozacak ama düşmeyecek gibi, ben kablosuz bakıyorum bu fiyat bandına G435 var (kablosuz), kablolu olarak BlackShark V2 var, veya SteelSeries Artics'ler var bütçe ne kadar çıkabiliyorsan o fiyattaki son modelini almanı öneririm ama ciddi bunun fiyat iyi şu an, yeni yil vergileri sonrası daha aşağıya düşmez diye düşünüyorum fiyatı :D

Arkadaşlar HyperX kulaklık kullanıyordum fakat eskidi ve kulak kısmı metalinden ayrıldı ve Ped'i falan da çıktı, yeni kulaklık önerisi arıyorum bütçe iyi durumda, kablolu, kablosuz her türlü öneriye açığım.
Cloud 3 wireless al, kabloludan tek farkı kablolu kablosuz olması değil ses farkında kablosuz modelinde geliştirmeler yapılmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı