HyperX PulseFire Core RGB vs Logitech G G102 Lightsync

nikoAA

Femtopat
Katılım
2 Mart 2021
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Genellikle CS oynayan birisiyim. Bu mouselardan hangisini tercih etmem faydalı olur? Daha önce G102'yi deneme fırsatım oldu. Uzun süre kullanmak değil de elime oturup oturmadığını test ettim. Elime oturdu fakat HyperX'in de oturacağını düşünüyorum. Orta boyutta ele sahibim. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim?
 
Bu varken ne pulse ne katar ne de g203 alınır. Lakin bir kötü yanı var görünüşü rezalet bir fare. Sensörü ise 1000 kusur liralık farelerde kullanılan hero 16k sensörü.
 
Bu varken ne Pulse ne katar ne de G203 alınır. Lakin bir kötü yanı var görünüşü rezalet bir fare. Sensörü ise 1000 küsur liralık farelerde kullanılan Hero 16k sensörü.

Usta mouselardan pek anlamamda bu mouseun sensörünün 16k DPI'ı desteklemesi mi anormal herkes önermiş yoksa farklı artısı mı var.
 
Usta mouselardan pek anlamamda bu mouseun sensörünün 16k DPI'ı desteklemesi mi anormal herkes önermiş yoksa farklı artısı mı var.
E spor oyuncularının kullandığı sensör var içinde çünkü. Artısı bu. Yani kullanıcısının hareketlerini yumuşatma yada optimize etme vs. yapmaz. Siz ne hareket yaparsanız aynen onu yapar.
Bu işin biraz ince tarafı tabi yani gözlerimizi kapatıp kullansak hangisi g203 hangisi Mx518 anlayamayız bile.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı