HyperX PulseFire Core RGB vs. Logitech G G203 Lightsync

• Konuyu başlatan YeL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.503
Bütçeyi arttırarak Logitech MX518 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu almanızı önerebilirim. Hero 16k 400IPS, 16.000DPI ve 40G ivme sağlamakta.

Artmıyorsa 15₺ kadar Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe size bir tane üç çeyrek döner parası bırakayım. 250IPS, 12.400DPI ve 30G ivme sağlayan PMW3327 sensörü var.

Ben bu ikisinden dışına çıkmam derseniz PulseFire daha iyidir. PulseFire'de ise 220IPS, 6.500DPI ve 30G ivme sağlayan PAW3327 sensör bulunmakta.

İkisi de değil.
Bütçeyi arttırarak Logitech MX518 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu almanızı önerebilirim. Hero 16k 400IPS, 16.000DPI ve 40G ivme sağlamakta.

Artmıyorsa 15₺ kadar Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe size bir tane üç çeyrek döner parası bırakayım. 250IPS, 12.400DPI ve 30G ivme sağlayan PMW3327 sensörü var.

Ben bu ikisinden dışına çıkmam derseniz PulseFire daha iyidir. PulseFire'de ise 220IPS, 6.500DPI ve 30G ivme sağlayan PAW3327 sensör bulunmakta.
Logitech MX518 Benim yazdığım mouse'lardan çok abartı bir fiyat farkı yok ama mouse'un görüntüsünü hiç beğenmedim başka bir mouse önerisi yoksa ya önerdiğiniz corsair katar isimli mouse'u ya da benim yazdığım hyperx mouse'u almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim hyperx'mi daha iyidir yoksa corsair'in katar isimli modeli mi ?

Logitech MX518 Benim yazdığım mouse'lardan çok abartı bir fiyat farkı yok ama mouse'un görüntüsünü hiç beğenmedim başka bir mouse önerisi yoksa ya önerdiğiniz corsair katar isimli mouse'u ya da benim yazdığım HyperX mouse'u almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim HyperX'mi daha iyidir yoksa Corsair'in katar isimli modeli mi ?
MX518>Katar Pro CH>HyperX>G102/203.

Herkese çok teşekkür ederim fakat tercihimi HyperX'in mouse'undan yana olucak galiba Logitech MX518'in görüntüsü biraz daha hoş olsaydı onu tercih ederdim ama böyle tam bir ofis mouse'u gibi duruyor.
Görüntü önemliyse bunu öneririm.

Görüntü önemliyse bunu öneririm.
Bu arada size birşey soracaktım bu hyperx mouse'un hepsiburada da ve itopya'da DPİ farkı olduğunu gördüm hepsiburada'da 16.000 DPİ diyor ama itopya'da 6200 DPİ diyor neden böyle bir fark var acaba bu arada model aynı
Bu arada size birşey soracaktım bu hyperx mouse'un hepsiburada da ve itopya'da DPİ farkı olduğunu gördüm hepsiburada'da 16.000 DPİ diyor ama itopya'da 6200 DPİ diyor neden böyle bir fark var acaba bu arada model aynı
anladığım kadarıyla hepsiburada ki rakam yanlış

Bu arada size bir şey soracaktım bu HyperX Mouse'un Hepsiburada'da ve İtopya'da DPI farkı olduğunu gördüm Hepsiburada'da 16.000 DPI diyor ama İtopya'da 6200 DPI diyor neden böyle bir fark var acaba bu arada model aynı.

Bu tür sitelere bakmayacaksınız. Açıp o firmanın kendi sitesinden ürünü bulup özelliklerine bakacaksınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı