Elektronik HyperX Pulsefire Haste 2 Kablolu 1374 TL

Şu an beyaz olan modeli 1514 TL ancak kablolu olan modellerde çok ciddi kronik sorun var, almak isteyenler başka modellere baksın, alan varsa da direkt iade etsin derim çünkü sorun daha çok 2-3 ay süre içerisinde kendini belli ediyormuş, Reddit'de bu sorun ile ilgili bir çok konu mevcut, incelemek isteyenler bakabilir.

Bende var bu fareden, tekerlek kaydırması sıkıntılı yazıldığı gibi. Yazılımı da ayrı sıkıntı. Son sürüm yazılımı kullanırsanız tekerlek kaydırması daha da kötü oluyor. Eski sürümü kullanmak gerekiyor. Keşke düzgün bir encoder kullansalarmış. Tekerlek kaydırması hariç güzel fare. Kablolusu var bende bu arada, kablosuz ile daha başka sorunlar yaşayanlar da olmuş nette gördüğüm kadarıyla.

Bende var bu fareden, tekerlek kaydırması sıkıntılı yazıldığı gibi. Yazılımı da ayrı sıkıntı. Son sürüm yazılımı kullanırsanız tekerlek kaydırması daha da kötü oluyor. Eski sürümü kullanmak gerekiyor. Keşke düzgün bir encoder kullansalarmış. Tekerlek kaydırması hariç güzel fare. Kablolusu var bende bu arada, kablosuz ile daha başka sorunlar yaşayanlar da olmuş nette gördüğüm kadarıyla.
İyi ki almamışım dedirttin eyw 👍🏻

İyi ki almamışım dedirttin eyw 👍🏻
Açıkçası tekerlek kaydırmasında sorun olmasa güzel fare. Yazık etmişler farenin potansiyeline. Ben 1100 TL'ye aldım, bu fiyata çok alternatif yok benim aradığım özelliklerde. Buna benzer Endgame Gear OP1 8K, 3100 TL mesela. Ama fiyatı ne olursa olsun böyle bir sorun olmamalı. Reddit'te yeni üretim Haste 2'lerin farklı bir encoder kullandığı gözüküyor ama ülkemizde var mıdır yeni üretim Haste 2'ler bilemiyorum. Garantiye işim düştüğü zaman göreceğim artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı