HyperX PulseFire Haste 2 Wired vs Glorious Model O Wired vs Model O Wireless

Yaklaşık 1-2 yıldır HyperX PulseFire Haste kullanıyorum ve satıp Haste 2 alacaktım ama bazıları Haste 2 hakkında bayağı kötü yorumlar yapmış, o yüzden aklım çok karışık. Bir yandan da model o falan mı alsam diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Pulsefire Haste zaten Model O dan bile daha iyi. Glorious almayın kısaca. Haste 2 scroll problemi yaşayan çok lakin sonraki üretimlerde düzeltilmiş. Eski üretim gelirse garanti ile uğraşırım derseniz alınır. Lakin click latency olarak 8000Hz bir fare için yüksek değere sahip.

PulseFire Haste zaten model odan bile daha iyi. Glorious almayın kısaca. Haste 2 scroll problemi yaşayan çok lakin sonraki üretimlerde düzeltilmiş. Eski üretim gelirse garanti ile uğraşırım derseniz alınır. Lakin Click latency olarak 8000Hz bir fare için yüksek değere sahip.

Evet ama ürünün yeni üretim olup olmadığını anlamak sıkıntı, PS5'lerde ki gibi kutusunun üzerinde yazsa işimi çok daha kolaylaştırırdı. Amazon'dan alacağım için satıcıya sormamda mümkün değili, gloriousuda alternatif olarak tutma sebebim kablosuz olması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı