Elektronik HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless Siyah 1.962 TL

Ben de kaçırdım ya bekliyorum ama fiyat yükselip duruyor sürekli. Tekrar 1800'lere düşse anında alacağım.
Arkadaşım dayanamadı aldı yüksek fiyattan bana diyor kesin al. İçimde kaldı geçen hafta pazartesi gördüm mouseum da çalışıyordu gitti 2 gün sonra teklemeye başladı.

Arkadaşım dayanamadı aldı yüksek fiyattan bana diyor kesin al. İçimde kaldı geçen hafta pazartesi gördüm mouseum da çalışıyordu gitti 2 gün sonra teklemeye başladı.
Ben o fiyatı gördükten sonra elim satın almaya gitmiyor açıkçası ama sizdeki teklemeye başladıysa o da ayrı bir sıkıntı. Bir de şu an Deathadder V2 kullanıyorum. Boyut olarak Cobra model ufak kaçıyor. Elim rahat eder mi tereddütlüyüm.

Ben o fiyatı gördükten sonra elim satın almaya gitmiyor açıkçası ama sizdeki teklemeye başladıysa o da ayrı bir sıkıntı. Bir de şu an Deathadder V2 kullanıyorum. Boyut olarak Cobra model ufak kaçıyor. Elim rahat eder mi tereddütlüyüm.
Solak olduğumdan dolayı Deathadderlara bakamıyorum

Şahsen abartıldığı kadar iyi bir mouse olmadığını düşünüyorum 2K butceye ciktikdan sonra 1K polling rate standartin altinda. Haste kullandim fiyatina göre güzeldi ama bu cidden gereksiz olmuş.

Zenith Pro yerine tercih edilir mi veya Ajazz Pro yerine?

Edilmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı