- Makaleler
- 3
Pek iyi durmuyor. Geçenlerde Cobra Pro denk geldi 1800 civarına keşke alabilseydim
Ben de kaçırdım ya bekliyorum ama fiyat yükselip duruyor sürekli. Tekrar 1800'lere düşse anında alacağım.Pek iyi durmuyor. Geçenlerde Cobra Pro denk geldi 1800 civarına keşke alabilseydim
Arkadaşım dayanamadı aldı yüksek fiyattan bana diyor kesin al. İçimde kaldı geçen hafta pazartesi gördüm mouseum da çalışıyordu gitti 2 gün sonra teklemeye başladı.Ben de kaçırdım ya bekliyorum ama fiyat yükselip duruyor sürekli. Tekrar 1800'lere düşse anında alacağım.
Ben o fiyatı gördükten sonra elim satın almaya gitmiyor açıkçası ama sizdeki teklemeye başladıysa o da ayrı bir sıkıntı. Bir de şu an Deathadder V2 kullanıyorum. Boyut olarak Cobra model ufak kaçıyor. Elim rahat eder mi tereddütlüyüm.Arkadaşım dayanamadı aldı yüksek fiyattan bana diyor kesin al. İçimde kaldı geçen hafta pazartesi gördüm mouseum da çalışıyordu gitti 2 gün sonra teklemeye başladı.
Solak olduğumdan dolayı Deathadderlara bakamıyorumBen o fiyatı gördükten sonra elim satın almaya gitmiyor açıkçası ama sizdeki teklemeye başladıysa o da ayrı bir sıkıntı. Bir de şu an Deathadder V2 kullanıyorum. Boyut olarak Cobra model ufak kaçıyor. Elim rahat eder mi tereddütlüyüm.
Zenith Pro yerine tercih edilir mi veya Ajazz Pro yerine?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.