HyperX PulseFire Haste skatezi nereden bulunur?

chillpırasa

Decapat
Daha fazla  
Ben bayağıdır PulseFire Haste'yi skatezsiz kullanıyorum ve artık rahatsız etmeye hafif takılmaya başladı ve internette skatez bulamadım. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Dot Skatezlere yönelebilirsiniz.

Ya da Temu alışverişleri yapıyorsanız şu da olabilir:

Eski skatezleri söktükten sonra zemini temizleyip bunlardan dilediğiniz gibi serpiştirebilirsiniz. Hatta bir çok e-sporcu dahi dot skatezi tercih ediyor orijinallerini söküp.

Ben bayağıdır PulseFire Haste'yi skatezsiz kullanıyorum ve artık rahatsız etmeye hafif takılmaya başladı ve internette skatez bulamadım. Ne yapabilirim?

Birebir aynısını bulabileceğini sanmıyorum ama dot skatez alarak altına yapıştırabilirsin.

Hocam Dot Skatezlere yönelebilirsiniz.

Ya da Temu alışverişleri yapıyorsanız şu da olabilir:

Eski skatezleri söktükten sonra zemini temizleyip bunlardan dilediğiniz gibi serpiştirebilirsiniz. Hatta birçok e-sporcu dahi dot skatezi tercih ediyor orijinallerini söküp.

ESP Tiger'ın olanlar daha iyi neredeyse aynı fiyat zaten. Alabilirse arkadaş ESP tiger olanı alsın.

Birebir aynısını bulabileceğini sanmıyorum ama dot skatez alarak altına yapıştırabilirsin.

ESP Tiger'ın olanlar daha iyi neredeyse aynı fiyat zaten. Alabilirse arkadaş ESP tiger olanı alsın.

PulseFire Haste'ye pek uyumlu değil gibime geldi hocam. O görselde ki farenin Skatez'i koydukları kısım biraz daha geniş gibimsi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı