HyperX PulseFire haste vs Zowie EC2-b

Makaleler
17
Yer
İzmir
Selam. Elim de Zowie EC2-b var. HyperX PulseFire haste almayı düşünüyorum fiyatından ve iyi olmasından dolayı.

O fareye geçmem mantıklı olur mu? Uzun süre kullanırım ekipmanlarımı.

Ayrıca delikli mouse hiç kullanmadım. Tripofobisi olanlar kullanamıyormuş. Google'dan resimlere baktım gerçekten korkutucu rahatsız ediyor ama delikli Mouse'lara bakınca böyle bir şey olmuyor sorun olur mu?

Ayrıca deliğinden toz girebilir mi? Odam toza müsait. Ayrıca elim terlese içine sıvı girmez mi?

Son düzenleme:
merhaba oncelikle bende de tripofobi var fakat kullanirken herhangi bir sikinti cekmedim. Mouse gercekten fiyat performans olarak cok iyi ilk once kablolusunu kullanip daha sonra cok begendigim icin kablosuz versiyonunu satin aldim suana kadar herhangi bir sikinti yasamadim tek bir sorun vardi o da dpi sapmasi fakat birkac gune alistim. Zowie EC2-b 90 gram ve bu fare 59 gram eger dusuk dpi oynuyorsaniz kolunuz cok rahat edecek hafif mouse kullanmak gercekten rahatlik, ayrica stok skatezleri gordugum en iyi stok skatezlerden birisi olabilir.

Ama haste sensör, kablo vs olarak çok daha önemli. Üstelik bayağı hafif. Daha üst model yani. 1 yıldan fazla oldu Zowie için artık değişiklik istiyorum denebilir.

Zowie EC2-b sensor daha iyi diye biliyorum ben yanılmıyorsam bence değiştirmeyin pişman olabilirsiniz.

merhaba oncelikle bende de tripofobi var fakat kullanirken herhangi bir sikinti cekmedim. Mouse gercekten fiyat performans olarak cok iyi ilk once kablolusunu kullanip daha sonra cok begendigim icin kablosuz versiyonunu satin aldim suana kadar herhangi bir sikinti yasamadim tek bir sorun vardi o da dpi sapmasi fakat birkac gune alistim. Zowie EC2-b 90 gram ve bu fare 59 gram eger dusuk dpi oynuyorsaniz kolunuz cok rahat edecek hafif mouse kullanmak gercekten rahatlik, ayrica stok skatezleri gordugum en iyi stok skatezlerden birisi olabilir.
Bende bu zamana kadar bu fareyi görünce hiç sorun çekmedim. Şimdi fark ettim öyle bir fobi olduğunu yine bakınca rahatsızlık yaşamadım. Sadece artık o fobinin varlığını bildiğim için aklıma geliyor direkt :D 800 DPI kullanıyorum.

Zowie EC2-b sensor daha iyi diye biliyorum ben yanılmıyorsam bence değiştirmeyin pişman olabilirsiniz.
Yok hocam sensör olarak Haste daha iyi.
Skatez, kablo, switch ve ağırlık açısından Haste daha iyi. Mediamarkt'ta 700 tl fiyatı da gayet iyi.
Aynen dediğiniz gibi. Mediamarkt'dan alacağım. O zaman alıyorum ya her türlü daha iyi zaten.

Siparişi verdim. Peki arkadaşlar şuraya cevap verir misiniz; Ayrıca deliğinden toz girebilir mi? Odam toza müsait. Ayrıca elim terlese içine sıvı girmez mi? @550519 @599108 @MuratTheFounder

Son düzenleme:
Ergonomik bir fare Zowie EC2-B, ergo fare istiyorsanız değiştirmeyin ama PulseFire Haste sensör olarak daha iyi. Bütçen ne kadar tam olarak?

Yani 700-800'e kadar var. Bu bütçede daha iyi yok sanırsam. Alışacağımı düşünerekten aldım Hasteyi.
Haste ile beraber şu var:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı