HyperX PulseFire Haste vs Zowie FK1-b vs Razer DeathAdder V2

Fikir vermesi için Deathadder V2 incelemem:
Teknik özellikler açısından PulseFire Haste sensör ve anahtarda geride görünüyor Deathadder V2'ye göre.
Deathadder V2'nin dahili hafızası 5 adet profili kaydedebiliyorsunuz. PulsFire Haste'de dahili hafıza olduğunu göremedim.
Tabi ki farede teknik özellikten ziyade eline oturması önemli.

Son düzenleme:
Eğer hafif istiyorsanız PulseFire Haste, ağır olması sorun değil diyorsanız DAV2. Zowie FK1-b kötü bir fare.

Hocam şu an Razer Viper Mini'ye alıştım bayağı hafif bir mouse o sebeple hafif olması daha iyi olur. Zowie'yi eliyorum o zaman, haste ile DAV2 arasında ağırlık olarak çok fark var mıdır?

Fikir vermesi için DeathAdder V2 incelemem:
Teknik özellikler açısından PulseFire Haste sensör ve anahtarda geride görünüyor DeathAdder V2'ye göre.
DeathAdder V2'nin dahili hafızası 5 adet profili kaydedebiliyorsunuz. PulsFire Haste'de dahili hafıza olduğunu göremedim.
Tabii ki farede teknik özellikten ziyade eline oturması önemli.

Doğru söylüyorsunuz, incelemenize bakacağım şimdi. Şu an Razer Viper Mini kullandığım için hafif mouse a alıştım, DeathAdder V2 ile ağırlık olarak çok farkları yoksa razera daha yakınım şu an

Deathadder V2'nin dahili hafızası 5 adet profili kaydedebiliyorsunuz. PulsFire Haste'de dahili hafıza olduğunu göremedim.
Şahsi fikrim profil olayın acayip önemsiz olması. Yıllarca bloody ve razer kullandım. Ama FPS oyuncusu olarak neredeyse hiç bir zaman ayar değiştirmediğimi fark ettim. DPI sabit, tuş ayarları sabit. Çünkü ne zaman bir alışkanlığımdan vazgeçsem, 3-4 gün tekrar alışma sürecine girmem gerekiyor. Bu sebeple sensörü iyi ve ergonomisi iyi olan bir fare ortalama bir yazılıma da sahipse (ara değer DPI seçenekleri için) gayet yeterli oluyor.
DeathAdder V2 ile ağırlık olarak çok farkları yoksa razera daha yakınım şu an
26 gram var DAV2 ve Viper Mini arasında. PulseFire Haste 84 gr.

Şahsi fikrim profil olayın acayip önemsiz olması. Yıllarca Bloody ve Razer kullandım. Ama FPS oyuncusu olarak neredeyse hiçbir zaman ayar değiştirmediğimi fark ettim. DPI sabit, tuş ayarları sabit. Çünkü ne zaman bir alışkanlığımdan vazgeçsem, 3-4 gün tekrar alışma sürecine girmem gerekiyor. Bu sebeple sensörü iyi ve ergonomisi iyi olan bir fare ortalama bir yazılıma da sahipse (ara değer DPI seçenekleri için) gayet yeterli oluyor.

26 gram var DAV2 ve Viper Mini arasında. PulseFire Haste 84 gr.

Haklısınız hocam bende Razer Viper Mini'yi aldığımdan itibaren ışık ayarlarına bile dokunmadım, DPI ayarını yapıp kapattım yazılımı bir daha da açmadım. DAV2'nin incelemelerine bakacağım biraz, muhtemelen yine Razer'dan devam edeceğim. Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için

Razer Deathadder V2 Gaming Mouse şuan itopyada 250 TL. Aldım hemen sizce Logitech 8 senelik g700 ve G700s kullanımdan sonra çok fark eder yada pişman olurmuyum. g700S mousumu hala kullanıyorum ama bu fiyata aldım. Sizi. Yorumlarınız nedir

Razer DeathAdder V2 Gaming Mouse şu an İtopya'da 250 TL. Aldım hemen sizce Logitech 8 senelik G700 ve G700s kullanımdan sonra çok fark eder ya da pişman olur muyum? G700S mousumu hala kullanıyorum ama bu fiyata aldım. Sizi. Yorumlarınız nedir?

Dostum her türlü alışırsın 1 haftanı bile almaz. Çok iyi fiyata almışsın hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı