HyperX PulseFire surge alınır mı?

Bütçe
350

XintrA

Kilopat
Yer
Nederland/Amsterdam
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar dün bir anlık kararla bu fareyi Hepsiburada'dan 327 TL'ye satın aldım, sizce pişman olur muyum? Daha uyguna çok daha iyi alternatifleri var mıdır? Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Genel olarak FPS oyunları oynuyorum. Ms ve sensör benim için önemli, elim orta-büyük arası. Bu arada yayıncılardan vs. görerek almadım, alma nedenim sensörü ve ışıklandırması oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
327TL'ye pmw3389'lu dare alıyorsun, daha ne?

Bende öyle dedim ama bazıları unlost reklamını yaptı diye abartılıyor falan demiş.
Ve ilginç bir şekilde böyle özellikleri olan bir fareyi neredeyse hiç kimsenin kullanmaması.

Son düzenleme:
Yapma ihtimaliniz var mı?

Şu sıralar bayağı yoğunum, ama kullandığın süre boyunca çok etkisi oldu. Her haliyle memnunum. Önceki fareminde iyi olmasına rağmen buna geçişimde çok fark gördüm. Sonuç olarak bu fiyata (320TL civarında) aldığıma çok memnunum. Fareyle ilgili merak ettiğin olursa sorabilirsin.

Şu sıralar bayağı yoğunum, ama kullandığın süre boyunca çok etkisi oldu. Her haliyle memnunum. Önceki fareminde iyi olmasına rağmen buna geçişimde çok fark gördüm. Sonuç olarak bu fiyata (320TL civarında) aldığıma çok memnunum. Fareyle ilgili merak ettiğin olursa sorabilirsin.
Kullandığın süre boyunca hiç temassızlık yaptı mı?

Dostum tekrardan hortlatıyorum ama uzun süredir düşünüyorum xtrfy m42 mi alsam pulsefire surge'mi alsam diye de biraz bahseder misin? Nasıl bir mouse? Fps oynuyorum ağırlıklı olarak.

Dostum tekrar hortlatıyorum ama uzun süredir düşünüyorum xtrfy M42 mi alsam PulseFire surge'mi alsam diye de biraz bahseder misin? Nasıl bir mouse? FPS oynuyorum ağırlıklı olarak.

Dediğin modeli bilmiyorum ama kendi faremden oldukça memnunum. FPS için kesinlikle öneririm. Şu ana kadar memnun olmadığım bir şey yok. Fakat PulseFire Raid modeline de bak bence. Hem ergonomik hem de tuş sayısı yönünden daha mantıklı. Bunun dışında aynı sensörü kullanıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı