Aslında PulseFire surge almayı düşünüyorum fakat Hepsiburada'da fiyatı 450 TL olduğu için fikrimden biraz vazgeçtim. Diğer kullanmak istediğim ürün ise HyperX PulseFire Core. İkisinin arasında çok bir fark var mıdır? Boşa para vermek istemiyorum.
Bence HyperX PulseFire Pro RGB ama siz bilirsiniz veya DeathAdder v2. PulseFire Core düşük ve düşük bütçeli bir mouse surge ile aralarında dağlar var diyebilirim.
Bence DeathAdder V2 alın elinize uyuyorsa şuan en güncel mouse ve en iyi sensör piyasadaki. Ayrıca mekanik tuşları var.Parasına değer diyorsun 200 TL'lik farka.
Hocam onlar daha düşük fareler DeathAdder V2 falan alınabiliyorken az kalır.Bu fiyat aralığında Logitech G102 Lightsync (kendini kanıtlamış bir model) veya Asus Rog Strix Impact 2 (çift tıklama derdiniz olmayacak) de düşünebilirsiniz
Deathadder V2'i 250tlye bulmanız neredeyse imkansıza yakın.Hocam onlar daha düşük fareler DeathAdder V2 falan alınabiliyorken az kalır.
Hocam arkadaşın 450 TL'ye kadar bütçesi var.Deathadder V2'i 250tlye bulmanız neredeyse imkansıza yakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.