Çözüldü HyperX QuadCast algılanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sherazes

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AOC C27G1 27 İnç Monitör

AMD Ryzen 5 3600

Rx 5600 xt Thic II Pro

Gigabyte b450 s2h

T-Force 2x8gb DDR4

Team 480 GB SSD

Gamepower Sendo RGB Mouse

Gamepower OGRE Red Switch RGB Klavye

James Dankey 712 7.1 RGB Kulaklık

Corsair Spec Delta RGB Kasa 550W 80+
Meslek
Memur
Mikrofonumu normal bir şekilde okurken, bir anda başka bir isim olarak okumaya başladı. Arkadaşlarım ses sürücüsü ile alakalı olduğunu söyledi ama bir bilgim olmadığı için bir şey yapamadım. İsmi resimdeki gibi okuyor ve USB soketini değiştirdiğim zaman mikrofon 1 - mikrofon 2 - mikrofon 3 oluyor. Her soket değiştirdiğimde numarası değişiyor. Artı olarak mikrofonun alt kısmında bulunan ses kısma bölümünde mikrofonun sesini tam kısmama rağmen sesimi algılıyor.

Arkadaşlar konuyu görüp aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm: Mikrofonun EEPROM'u boşaldığı için yapıyormuş, youtube'a SharkLatan yazıp ispanyol kanala giderek çözümü bulabilirsiniz, videodaki bütün adımları takip ederek devam ettim ve sorun düzeldi.

Son düzenleme:
Mikrofonumu normal bir şekilde okurken, bir anda başka bir isim olarak okumaya başladı. Arkadaşlarım ses sürücüsü ile alakalı olduğunu söyledi ama bir bilgim olmadığı için bir şey yapamadım. İsmi resimdeki gibi okuyor ve USB soketini değiştirdiğim zaman mikrofon 1 - mikrofon 2 - mikrofon 3 oluyor. Her soket değiştirdiğimde numarası değişiyor. Artı olarak mikrofonun alt kısmında bulunan ses kısma bölümünde mikrofonun sesini tam kısmama rağmen sesimi algılıyor.

Aygıt Yöneticisi'nden USB aygıtları ve mikrofonu kaldırın. Bunu yaptığınızda fare ve klavyenizinde devre dışı kalacağı aklınızda bulunsun. O yüzden önce mikrofonu kaldırmanız daha iyi olur. Sonra tuşa basıp bilgisayarı kapatın ve açın.

Arkadaşlar konuyu görüp aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm: Mikrofonun EEPROM'u boşaldığı için yapıyormuş, youtube'a SharkLatan yazıp ispanyol kanala giderek çözümü bulabilirsiniz, videodaki bütün adımları takip ederek devam ettim ve sorun düzeldi.
sayenizde aynı sorunu bende çözebildim. böyle bir durumun oluşmasına neden olan şey nedir. cihazda bir sıkıntı yok ancak cihaz içindeki yazılım silinmiş. yani pil felan mı var :D

teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı