HyperX QuadCast vs Fifine ampligame A9?

sahiniz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Başlıkta gördüğünüz üzere bu 2 mikrofon arasında kararsız kaldım, bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Dün indirime girdiğini görünce Fifine A9'u sipariş verdim ancak elime henüz ulaşmadı, elime ulaşmadan iptal edip HyperX mi almalıyım?

Fifine A9 fiyat: 3.783, 35₺

HyperX fiyat: 4099₺ (Ancak alırsam indirimi bekleyebilirim.)

Sizce arasında değişim yapacak kadar fark var mı?

Aralarında duyduğum kadarıyla ses kalitesinde çok bir fark yok ancak verilerde HyperX daha iyi.

Eğer HyperX alırsam S modelini almayacağım için RGB olmayacak sabit kırmızı renk olacak.

Eğer HyperX alırsam sevdiğim özellik sessize aldığımda ışığı sönecek bu benim için önemli bir detay.

Eğer farklı mikrofon öneriniz varsa onları da değerlendirebilirim. S modelini ucuza bulursam onu da alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Quadcast ses kalitesi daha iyi. Fifine mikrofona o para verilmez.
İçimde kalmasın dediğin gibi yapayım, satıcıyla görüştüm bak kullan beğenmezsen iade et dedi, en azından bakıyım nasıl bişe sonra veririm, aslında etik değil ama satıcı yapabilirsin dedi sanırım benden sonra direkt kullanıcıya satılmayacak

Bu gün ürün geldi, geldiği gibi iade ettim, bakalım HyperX nasıl olacak :)

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Başlıkta gördüğünüz üzere bu 2 mikrofon arasında kararsız kaldım, bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Dün indirime girdiğini görünce Fifine A9'u sipariş verdim ancak elime henüz ulaşmadı, elime ulaşmadan iptal edip HyperX mi almalıyım?

Fifine A9 fiyat: 3.783, 35₺

HyperX fiyat: 4099₺ (ancak alırsam indirimi bekleyebilirim.)

Sizce arasında değişim yapacak kadar fark var mı?

Aralarında duyduğum kadarıyla ses kalitesinde çok bir fark yok ancak verilerde HyperX daha iyi.

Eğer HyperX alırsam s modelini almayacağım için RGB olmayacak sabit kırmızı renk olacak.

Eğer HyperX alırsam sevdiğim özellik sessize aldığımda ışığı sönecek bu benim için önemli bir detay.

Eğer farklı mikrofon öneriniz varsa onları da değerlendirebilirim. S modelini ucuza bulursam onu da alabilirim.

Hocam ne yaptınız? HyperX mi daha iyiydi Fifine mı sizce?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı