HyperX ses kartı bozuldu

Ethem Dalgıç

Centipat
Daha fazla  
Bundan 2 ay önce bir kaza sonucu ses kartının ucundaki USB çıktı ve ses kartım bozuldu. HyperX'in ses kartlarına baktım ama fiyatları yeni kulaklıklarla aynı. Bugün aşağıdan kulaklık ve mikrofon birleştirici aldım ama yine de çalışmadı. Acaba aldığım cihazda mı sıkıntı var yoksa HyperX'in orijinal ses kartına mı ihtiyacım var sadece?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın modeli nedir? Araştırdığınız vakit ses kartı var mı?

III olduğu için ben de II'yi bilmiyorum. Type-C benimki USB dönüştürücüsü var yanında.

Sizinki jack girişli olması lazım. Dönüştürücü ile değil de, jack girişi ile deneyin. Olmaz ise yazın. (II'nin ses kartı olmadan 7.1'in özelliklerinden mahrum kalabilirsiniz. ChatGPT'ye bunu sordum bunu doğruladı.)

Anakartınızın modeli nedir? Araştırdığınız vakit ses kartı var mı?

Iıı olduğu için ben de II'yi bilmiyorum. Type-C benimki USB dönüştürücüsü var yanında.

Sizinki jack girişli olması lazım. Dönüştürücü ile değil de, jack girişi ile deneyin. Olmaz ise yazın. (ıı'nin ses kartı olmadan 7.1'in özelliklerinden mahrum kalabilirsiniz. ChatGPT'ye bunu sordum bunu doğruladı.)

MSI Z-370 olması lazım https://www.hepsiburada.com/streak-...nusturucu-birlestirici-kablo-pm-HBC000027TSFS şuna benzer bir kablo denedim ama çalışmadı.

Zaten kulaklığın jack kablolu değil mi? Anakartın arkasındaki yeşil tarafa tak. Kulaklığın çalışması lazım.

Anlamadın beni herhalde mikrofonla beraber kullanacağım için dönüştürücü lazım bana normal kulaklık zaten çalışıyor onda bir sıkıntı yok ama kulaklık mikrofonlu olduğu için ikisi bir arada kullanmam gerekiyor ayrıca arkada yeşil bir nokta yok 6 farklı giriş var kırmızı ve siyah renklerinden oluşuyorlar.

Anlamadın beni herhalde mikrofonla beraber kullanacağım için dönüştürücü lazım bana normal kulaklık zaten çalışıyor onda bir sıkıntı yok ama kulaklık mikrofonlu olduğu için ikisi bir arada kullanmam gerekiyor ayrıca arkada yeşil bir nokta yok 6 farklı giriş var kırmızı ve siyah renklerinden oluşuyorlar.
"Bundan 2 ay önce bir kaza sonucu ses kartının ucundaki USB çıktı ve ses kartım bozuldu." Ses kartının bozulduğunu söylüyorsun. II'de kulaklık mikrofona takılı zaten o jack ile çalışması lazım. Çalışmıyorsa da yapacak bir şey yok. (Böyle demiştin ondan ben onu dedim.)

"Bundan 2 ay önce bir kaza sonucu ses kartının ucundaki USB çıktı ve ses kartım bozuldu." ses kartının bozulduğunu söylüyorsun. Iı'de kulaklık mikrofona takılı zaten o jack ile çalışması lazım. Çalışmıyorsa da yapacak bir şey yok. (böyle demiştin ondan ben onu dedim.)

Haklısın zaten benim de demek istediğim tek girişli bir jack olduğu için ana kartımın arka tarafında tek taraflı girişler var yani kulaklık için ayrı mikrofon için ayrı şekilde onun için yanın da gelen bir birleştirici vardı onun gibi bir şey lazım ikisini birden kullanmam için yoksa kulaklığı tek şekilde kullanabiliyorum fakat mikrofonunu kullanamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı