Senin kararsızlıgın bende de varAklım HS50 ye yattı ama hala araştırma içerisindeyim. Ben de kulaklık bakıyorum da kararsızım.
Hs50Sizce hangisi?
Sizde mi kulaklık bakıyorsunuz, bu aralar alacaksınız?Senin kararsızlıgın bende de var.
Hs50
Aynen bende bakınıyorum fazla ucmasam mı fiyatta diyorum gidip gidip geliyorum .Sizde mi kulaklık bakıyorsunuz, bu aralar alacaksınız?![]()
Aradaki fiyat farkına değer mi değmez mi gel gitler çok oluyor.Aynen bende bakınıyorum fazla ucmasam mı fiyatta diyorum gidip gidip geliyorum .
Ben ilk sharkoon b1 i gözüme kestirmiştim şimdi hs50 deym nasıl oldu bende anlamadım.Aradaki fiyat farkına değer mi değmez mi gel gitler çok oluyor.
O modeli bende gördüm. Sonra başka modeller görünce vazgeçtim direkt. HS50 şu anda fiyatına göre iyi gibi. Fiyat artırmazsam HS50 alırım gibi. Fiyat artırınca da 200 tl üstüne koymak gerekiyor sanırım. 500-600 Tl de vermek istemiyorum.Ben ilk sharkoon b1 i gözüme kestirmiştim şimdi hs50 deym nasıl oldu bende anlamadım.
Aslında o da (sharkoon) cok kötü kulaklık degil beklentimiz önemli olanO modeli bende gördüm. Sonra başka modeller görünce vazgeçtim direkt. HS50 şu anda fiyatına göre iyi gibi. Fiyat artırmazsam HS50 alırım gibi. Fiyat artırınca da 200 tl üstüne koymak gerekiyor sanırım. 500-600 Tl de vermek istemiyorum.![]()
Evet, öyle diyorlar. HS50 ye markadan dolayı vs. de aklım yattı gibi.Aslında o da (sharkoon) cok kötü kulaklık degil beklentimiz önemli olan![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.