HyperX teknik servis sonrası kulaklık farklılaştı

• Konuyu başlatan xylm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.071

xylm

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
HyperX Cloud 2 kulaklığım var. Sesleri net alamadığıma dair konu açmıştım. Sonuç alamayınca teknik servise gönderdim. Ürün bir şey yapılmadan iade edildi notuyla geri verildi. Yalnız şöyle bir durum var kulaklık ve mikrofon aşırı şekilde esnemiş durumda. Eskiden kulaklığı en bol ayara getirip kafama takıyordum. Şu an sıkıştırmam gerekiyor ve çok bol geliyor. Mikrofon kısmı da çok fazla esnetilmiş. Bu durum beni açıkçası rahatsız etti. Sorunla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Sadece bir şey yapılmadı denilip ürünü geri gönderdiler. Bu nasıl bir teknik destek anlayışı? Emanet ettiğim kulaklık bana geri bu şekilde nasıl verildi? Firmanın davranışı sizce etik mi? Ben bu konuyu açarak sizleri de bilgilendirmiş olayım istedim. Düşünceleriniz nelerdir?

@Emirizmir Malesef telefonlarını açmıyorlar. Pazartesi tekrar aramayı düşünüyorum.
Beklediğim gibi oldu. Hiçbir sorunu kabul etmiyorlar. Yapılan çok garip ben o kadar temiz bir kullanıcıyım ancak bu kulaklığı kullanmak dahi istemiyorum şuan. Kafama büyük geliyor. Başkası tarafında hor kullanılmış bir hissiyatı var.
Şuan birebir değişim yapmak istiyorlar kutu içeriği tam bir şekilde göndermemi istediler. Bende küçük bilgisayar için olmayan uçaklar için olan stero dönüştürücü parçasını bulamıyorum. Acaba bu şekilde göndermem sorun oluşturur mu ?
Bundan yok elimde

Dosya Ekleri

• Adsızbfgcvx.png
    Adsızbfgcvx.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
HyperX Cloud 2 kulaklığım var. Sesleri net alamadığıma dair konu açmıştım. Sonuç alamayınca teknik servise gönderdim. Ürün bir şey yapılmadan iade edildi notuyla geri verildi. Yalnız şöyle bir durum var kulaklık ve mikrofon aşırı şekilde esnemiş durumda. Eskiden kulaklığı en bol ayara getirip kafama takıyordum. Şu an sıkıştırmam gerekiyor ve çok bol geliyor. Mikrofon kısmı da çok fazla esnetilmiş. Bu durum beni açıkçası rahatsız etti. Sorunla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Sadece bir şey yapılmadı denilip ürünü geri gönderdiler. Bu nasıl bir teknik destek anlayışı? Emanet ettiğim kulaklık bana geri bu şekilde nasıl verildi? Firmanın davranışı sizce etik mi? Ben bu konuyu açarak sizleri de bilgilendirmiş olayım istedim. Düşünceleriniz nelerdir?
Merhabalar teknik servise nereye gönderdiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı