Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 1000 TL civarı bütçem var bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. HyperX Cloud Alpha vs HyperX Cloud II : Aralarındaki fark nedir? burada Alpha'nın daha iyi olduğu söyleniyor ama sizinde görüşlerinizi almak istiyorum. Eğer ASUS ROG Delta bu iki kulaklıktan 150 TL daha gerekecek kadar iyiyse bütçem ona da yeter. Anakart modelim:MSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, HDMI, DVI-D, D-SUB microATX Anakart - inventus Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2020
1000 TL civarı bütçem var bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. HyperX Cloud Alpha vs HyperX Cloud II : Aralarındaki fark nedir? burada Alpha'nın daha iyi olduğu söyleniyor ama sizinde görüşlerinizi almak istiyorum. Eğer ASUS ROG Delta bu iki kulaklıktan 150 TL daha gerekecek kadar iyiyse bütçem ona da yeter. Anakart modelim:MSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, HDMI, DVI-D, D-SUB microATX Anakart - inventus
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 24 Aralık 2020 #2 Cloud 2 daha iyidir. Bildiğim kadarıyla anakartınızın ses kartı iyi değil. Cloud 2 alıp keyfinize bakın. Artı 0 Eksi
Cloud 2 daha iyidir. Bildiğim kadarıyla anakartınızın ses kartı iyi değil. Cloud 2 alıp keyfinize bakın.
KS KS Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #3 TÇB dedi: Cloud 2 daha iyidir. Bildiğim kadarıyla anakartınızın ses kartı iyi değil. Cloud 2 alıp keyfinize bakın. Genişletmek için tıkla... Yani ASUS ROG Delta'yı eleyeyim mi? Artı 0 Eksi
TÇB dedi: Cloud 2 daha iyidir. Bildiğim kadarıyla anakartınızın ses kartı iyi değil. Cloud 2 alıp keyfinize bakın. Genişletmek için tıkla... Yani ASUS ROG Delta'yı eleyeyim mi?
A Alper Tuna Özen Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 290 Yer Alanya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #4 Sir Nuvero dedi: Yani ASUS ROG Delta'yı eleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... ROG Delta al Cloud 2 onun yanından geçemez. Artı 0 Eksi
Sir Nuvero dedi: Yani ASUS ROG Delta'yı eleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... ROG Delta al Cloud 2 onun yanından geçemez.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 24 Aralık 2020 #5 Sir Nuvero dedi: Yani ASUS ROG Delta'yı eleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Sir Nuvero dedi: Yani ASUS ROG Delta'yı eleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz?
KS KS Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #6 Alper Tuna Özen dedi: ROG Delta al Cloud 2 onun yanından geçemez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki ana kartım sıkıntı çıkartır mı? TÇB dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... asus rog delta - Google Shopping www.google.com Artı 0 Eksi
Alper Tuna Özen dedi: ROG Delta al Cloud 2 onun yanından geçemez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki ana kartım sıkıntı çıkartır mı? TÇB dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... asus rog delta - Google Shopping www.google.com
A Alper Tuna Özen Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 290 Yer Alanya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #7 Sir Nuvero dedi: Teşekkürler peki ana kartım sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkarmaz. Artı 0 Eksi
Sir Nuvero dedi: Teşekkürler peki ana kartım sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkarmaz.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 24 Aralık 2020 #8 Asus Rog Delta'nın 1100 TL edecek artı bir özelliği yok. HyperX Cloud 2 alın geçin. Artı 0 Eksi
KS KS Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #9 Alper Tuna Özen dedi: Hayır çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler peki bir şey daha merak ediyorum ASUS ROG Delta'yla ASUS ROG Delta RGB modeli arasında ışıklandırma dışında ne fark var? Artı 0 Eksi
Alper Tuna Özen dedi: Hayır çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler peki bir şey daha merak ediyorum ASUS ROG Delta'yla ASUS ROG Delta RGB modeli arasında ışıklandırma dışında ne fark var?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.692 Makaleler 13 Çözümler 20 24 Aralık 2020 #10 ROG Delta ederinin asla karşılığı değil. Cloud 2 der geçerim. Artı 0 Eksi