Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 1000 TL civarı bütçem var bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. HyperX Cloud Alpha vs HyperX Cloud II : Aralarındaki fark nedir? burada Alpha'nın daha iyi olduğu söyleniyor ama sizinde görüşlerinizi almak istiyorum. Eğer ASUS ROG Delta bu iki kulaklıktan 150 TL daha gerekecek kadar iyiyse bütçem ona da yeter. Anakart modelim:MSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, HDMI, DVI-D, D-SUB microATX Anakart - inventus Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2020
1000 TL civarı bütçem var bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. HyperX Cloud Alpha vs HyperX Cloud II : Aralarındaki fark nedir? burada Alpha'nın daha iyi olduğu söyleniyor ama sizinde görüşlerinizi almak istiyorum. Eğer ASUS ROG Delta bu iki kulaklıktan 150 TL daha gerekecek kadar iyiyse bütçem ona da yeter. Anakart modelim:MSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, HDMI, DVI-D, D-SUB microATX Anakart - inventus
KS KS Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #11 Salih METİN dedi: ROG Delta ederinin asla karşılığı değil. Cloud 2 der geçerim. Genişletmek için tıkla... Cloud 2 ile Alpha modeli arasında ki fark nedir peki? Artı 0 Eksi
Salih METİN dedi: ROG Delta ederinin asla karşılığı değil. Cloud 2 der geçerim. Genişletmek için tıkla... Cloud 2 ile Alpha modeli arasında ki fark nedir peki?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 24 Aralık 2020 #12 Sir Nuvero dedi: Cloud 2 ile Alpha modeli arasında ki fark nedir peki? Genişletmek için tıkla... Alpha modelinde ses kartı yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Sir Nuvero dedi: Cloud 2 ile Alpha modeli arasında ki fark nedir peki? Genişletmek için tıkla... Alpha modelinde ses kartı yok diye biliyorum.