Hytale ve Minecraft hosting önerisi

Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Ben arkadaşlarımla Minecraft sunucusu açacak oluyordum yıllardır. Sunucu için Aether yani cennet eklentilerini kodluyorduk. Ama her şey bittiği halde aramızda anlaşmazlık çıktığı için ilk haftadan kapandı.

Geçmiş olsun, çok arkadaşım yüzünden ne projelerden vazgeçmek zorunda kaldım. Artık tek başıma yapıyorum, ortakla iş olmuyor.

Ben exaroton kullanıyorum, ideal ayarlarda saatte 2TL, Aternos'un paralisi ama bu saglam.

7/24 olursa ayda 1440 lira.

Gece niye boş çalıştırıyorsun ki, hayatsız değilsen günde bir ekmek parası filan gidiyor.

He büyük sunucu olacak diyorsan haklısın pahalı olabilir.

Gece niye boş çalıştırıyorsun ki, hayatsız değilsen günde bir ekmek parası filan gidiyor.

He büyük sunucu olacak diyorsan haklısın pahalı olabilir.
Ben arkadaş gruplarından çok sunucu sahipleri için demiştim. Onun dışında iyi zaten, denemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam sunucu kendi kendine kapanıyordu ama biri katılmak isteyince geri açılıyordu.

Arkadaşlarla toplanıp Hytale almaya karar vermiştik. Bundan öncesinde MC için hep Aternos kullanıyorduk. Hytale alınca ilk önce ucuz diye Batihost kullanıyorduk. Wylore'u 1 hafta önce aldık ve kullanmaya başladık. Ben o kadar iyi anlamıyorum ama bana biraz tuzlu geldi. Onun dışında sunucu için destek ekibi hızlı dönüyor ve yardımcı olmak için elinden gelenleri yapıyorlar. Oldukça sorunsuz ve düzenli çalışıyor. Yaklaşık 20-25 saat kullandım şu ana kadar bir sorun ile karşılamadım. Batihost yerine kesinlikle biraz daha paraya kıyıp Wylore'u alın kesinlikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı