HzYasuo - Mustafa Yavuz'un Üyeliğinin Reddedilmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi fark ettim de, üyeliğin iptal sebebinde neden "Gereksizlik" yazılmış? Uygunsuz nick yazılması daha uygun değil miydi? Gereksizlik çok ofansif olmamış mı ? @Ali Güngör
"Gereksizlik" yerine tekrar "Spam" kullanılabilir ancak Türkçe bir kelime önerisi olsa daha iyi olur.

Spam diye reddettikleri için "Gereksiz" yazmışlar. Kişiye gereksiz denmiyor.

"Gereksizlik" yerine tekrar "Spam" kullanılabilir ancak Türkçe bir kelime önerisi olsa daha iyi olur.
Spam kullanılması daha doğru olabilir. Gereksizlik sanki Hz. Yasuo'dan nefret eden bir moderatörün bilerek onaylamaması gibi durmuş. Yazdığınız mesajın o kısmını biraz okumadan geçmişim, olay bundan kaynaklanmış anladığım kadarıyla kusura bakmayın.

Benim dönemimde reddedilen kullanıcılara genelde açıklama yazardık, gerçi tam hatırlamıyorum, bu şekilde gittiğini bilmiyordum.

Öyle açıklamaya böyle açıklama .

Neyse, herkes kendisini belli eder bir şekilde. Yol yakınken dönmüş bizden de. 1 haftaya unutulur maksimum.

Moderatörler HzYasuo'yu tanımıyor bu arada. Sordum, hani nefret etmelerinden daha üzücü sanırım ama durum bu. Ben de bugün ilk defa tanıdım. Başvurusunda da ben buyum diye yazmıyor, yazsa da "o mesajla" onaylanmazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…