"I know" başlığında tehditkar bir e-posta

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar son birkaç aydır birinden farklı şekilde posta alıyorum. Ve hiçbir zaman dönüş yapmadım ve postada ki linklere basmadım ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şifre doğru mu? Webcamınız var mı? Büyük ihtimalle sahtekar, silin ve spam olarak işaretleyin gitsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karaladığına göre şifresi doğru. Eğer çalınması çok önem arz etmeyecekse maddi ve manevi görmezden gel. Farklı bir e-posta al.

Oltalama yöntemi gibi. Karaladığın şifre doğru mu? Eğer doğruysa, çok kullanılan "1234567", "qwerty" vb. gibi bir şifre mi yoksa tahmin etmesi gerçekten zor bir şifre mi? Bu arada şifreni gerçekten bilse bile diğer dedikleri doğru olacak diye bir kural yok. Şifren başka bir şekilde de sızmış olabilir, örneğin üye olduğun bir siteden sızmıştır.

Yalan, spam bir e-postadır. Yopmail gibi e-posta hizmetlerinde şifre girmeden mail içeriğine bakabiliyorsunuz, orada da şifreniz 123456 gibi mesajlar geliyor. Hatta bu hizmet bile bu tarz maillere spam diyor.

Arkadaşım şaka mısınız? Şifre doğru olmasa adam niye karalasın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…