i01 initialization failed mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Hata kodu: i01 initialization failed.
Sfc /scannow, bcdedit, DISM Online, bootrec... Gibi CMD yoluyla birçok yöntem denedim hala mavi ekran veriyor. Mavi ekran veren bilgisayarın diskini üçüncül disk olarak kendi bilgisayarıma taktım. Diskte önemli programlar var ve format atarsam programın geri yüklenmesi için 100TL para isterler. O yüzden bu diskteki Windows hariç tüm dosyaları kendi diskime kaydedip sonra diske format atıp kendi diskimde kaydettiğim verileri geri yüklersem sizce program çalışır mı?

1609932783678.png

Bu şekilde Windows klasörü hariç hepsini kaydedip diske format attıktan sonra tekrar kopyala yapıştır yoluyla verileri aktarmayı planlıyorum. Kayıt defterindeki veriler sıfırlanır mı? Sıfırlandığı taktirde belki programın çalışmasına mani olabilir veya kayıt defterindeki bilgileri bir yere kaydedip tekrar aktarabilir miyim?
Şu mecranın bana gram faydası dokunmadı, açtığım tüm konular boşuna, bir daha konu açmayacağım.

Son düzenleme:

Konu gözümüzden kaçmış olabilir. Konu açmak istemiyorsan seni zorlayamayız tabii.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı