Gerek yok.Ustam sarjlari full mu olması lazim
Belirttiğim sorunu bu 2 kesin yol ile çözebilirsiniz...
1. yol:
Önce kulaklıkları kutusuna koyun. Sol kulaklığın dokunmatiğine basılı tutun; bir kere kapanacak, hemen sonra geri açılıp "Power on" ve hemen ardından "pairing" diyecek...
Sağ kulaklığın ışığı sönecek, sol kulaklığın ışığı da yanıp sönmeye devam edecek. Yani kontrolü sol kulaklığa vermiş oluyoruz.
2.yol:
İki kulaklığı da çıkarın...
İkisinin de dokunmatiğine -aynı anda- basılı tutun; "left channel", "right channel" sesini doğru kulaklıklardan duyana kadar basılı tutmaya devam edin.
Kulaklıklar, kulağınızda takılı iken de yapabilirsiniz.
Glrtech i12 bluetooth V5.0Ustam bu bende olmüyor.
Ustam bu bende olmüyor.
Glrtech I12 Bluetooth V5.0
JBL 225 twl marka kulak içi kulaklığım var. Sağ kulaklık bozuldu, sol kulaklıkla idare ediyorum. Zaman zaman eşleşme bağlanma sorunu yaşıyorum, bunun için ne yapmalıyım? Ayrıca, kontrolu sol kulaklıga nasıl verebilirim?
şarjı yoktur.yok hocam bu yöntemi denedim ve hala bir sonuç alamadım böyle yapınca sağ kulaklık poweron ve of diyerek hemen kapanıyor başka bi çözümü yokmu
3gündür bütün form sitelerinde geziyorum ama bir türlü çözemedim bu işin piri birisi yok mu şu derdime derman olacak
Bendeki ürünün kutusunda okmore OKM-4067 yazıyor
Acaba Android ile senkronize etmeye çalışıyorum yüzden mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.