Çözüldü I2 Duo E7400 ekran kartı tavsıyesı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Breived

Centipat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Anakartım: Gigabyte GA-EP43C-DS3

İşlemci: Intel 2 Duo E7400 2.80 GHz

RAM: 4 GB (2x2) 800 MHz

Sistemimde şu anlık NVIDIA GeForce 9500 GT ekran kartım var. Ekran kartını GTX 750 Ti ile değiştirsem nasıl bir FPS artışı gözlemlerim?

Çözüm
Sitede yazan bilgi matematiksel kas gücü üzerinden bir çıkarım. Pixel Doldurma GFLOPS gibi şeyler.
İşlemcine yaptığın artış güzel bu 10FPS ortalama artı getirebilir.
Büyük bir nesil ve verimlilik farkı var kartlar arasında.
Misal örnek sallıyorum Valley Benchmark ile 4 FPS alıyorsan eski kartınla. Yeni kart 36 FPS verirse %900 fark çıktı diyebilirsin.
Gtx 750ti nin test edildiği sisteme göre değişir %900 olayı. E7400 ile aldigin değer farklı R5 2600 ile aldığın değer farklı olur. Sayılara çok aldanma. Yukarıda arkadaşın dediği gibi işlemcinin el verdiği yere kadar senin performans artışın.

Sitede yazan bilgi matematiksel kas gücü üzerinden bir çıkarım. Pixel Doldurma GFLOPS gibi şeyler.
İşlemcine yaptığın artış güzel bu 10FPS ortalama artı getirebilir.
Büyük bir nesil ve verimlilik farkı var kartlar arasında.
Misal örnek sallıyorum Valley Benchmark ile 4 FPS alıyorsan eski kartınla. Yeni kart 36 FPS verirse %900 fark çıktı diyebilirsin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı