Bende 11 yıllık kasa var işlemcim Intel Core 2 Duo E6550Ufak yenilikler yapmak lazım artıkIntel bile unutmuştur bizim işlemcileri
![]()
Bende 11 yıllık kasa var işlemcim Intel Core 2 Duo E6550Ufak yenilikler yapmak lazım artıkIntel bile unutmuştur bizim işlemcileri
![]()
Çalışması ne durumdaBende 11 yıllık kasa var işlemcim Intel Core 2 Duo E6550![]()
Gayet iyi durumda stabil çalışıyor. Bana hiç sorun yaşatmadıÇalışması ne durumda![]()
Bende normal bir şekilde çalışıyor belki pc parçalarımız farklılık gösteriyordurUnutulmuş işlemcilerin babası Core 2 Duo'lardır. Hele sizde Core 2 Duo E4500 gibi işlemciler varsa ( bende var ) hem hiçbir oyunu açamamayı hem de Chrome ile kasmanın babasını yaşamayı iliklerinize kadar hissedersiniz. Şaka bir yana işlemci hala nasıl çalışıyor anlamış değilim. Öyle ki artık sistem bozulursa sadece RAM ya da anakarttan dolayı olacağını düşünüyorum. @28450917 Hocam aynı kaderi paylaşıyoruz
.
ekran kartı : ati radeon 5400 512 mb benimGayet iyi durumda stabil çalışıyor. Bana hiç sorun yaşatmadı
Bende normal bir şekilde çalışıyor belki pc parçalarımız farklılık gösteriyordur![]()
8 yıllık laptopumda Intel Core 2 Duo T6570 kullanıyorumekran kartı : ati radeon 5400 512 mb benimlolü kaldırıyordu ama.
Bendede ati vardı sonradan 9800 gt taktım performans açısından baya fark oldu.ekran kartı : ati radeon 5400 512 mb benimlolü kaldırıyordu ama.
Senin işin daha zor o zaman8 yıllık laptopumda Intel Core 2 Duo T6570 kullanıyorum. 64 MB Intel ekran kartı
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.