I20 1.4 MPI 100 HP Nasıl? 2022 Sıfır

fitokim

Femtopat
Yer
Kars
Merhaba, aracımız değiştirmeyi düşünüyoruz. Şu an 1.6 136 HP Manuel Accent Blue kullanıyoruz.

Otomatik vitesli arabaya geçmek istiyoruz. Motor olarak daha zayıf olduğunu biliyorum.

Bu motor bu araç için kötü mü? Bu araba alinir mi?

Merhaba, aracımız değiştirmeyi düşünüyoruz. Şu an 1.6 136 HP Manuel Accent Blue kullanıyoruz.

Otomatik vitesli arabaya geçmek istiyoruz. Motor olarak daha zayıf olduğunu biliyorum.

Bu motor bu araç için kötü mü? Bu araba alinir mi?
bir iki yerde görmüştüm tekerlek bilyası dağılmış yolda giderken direksiyon kilitlemiş vb. servise götürdügünde yaptık denilip aynı hata hala varmıs.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bir iki yerde görmüştüm tekerlek bilyası dağılmış yolda giderken direksiyon kilitlemiş vb. servise götürdügünde yaptık denilip aynı hata hala varmıs.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Alternatif olarak 2000 TL daha fazlaya yine sıfır 2022 model Skoda Fabia 1.0 TSI 110 PS DSG Elite var. Bu araç sizce alınır mı?

Bu motor bu araç için kötü mü? Bu araba alınır mı?

1.4MPI motorlarda Turbo mevcut ancak hacim ve Turbo oranları bence orantısız. Bu sebepten ötürü rakiplerinden daha fazla yakıyor. Yakıt performans oranına baktığım zaman Polo ve Fabia gözümde bir tık daha önde.

Sakin kullanacaksanız Volkswagen'den şaşmayın.

Polo ve Fabia DSG konusunda sorun çıkarmıyor.

1.4MPI motorlarda Turbo mevcut ancak hacim ve Turbo oranları bence orantısız. Bu sebepten ötürü rakiplerinden daha fazla yakıyor. Yakıt performans oranına baktığım zaman Polo ve Fabia gözümde bir tık daha önde.

Polo ve Fabia DSG konusunda sorun çıkarmıyor.

Evet. Hemde VAG grubu kalitesi bir ayrı oluyor, satarken de rahat satarsınız.

Bir iki yerde görmüştüm tekerlek bilyası dağılmış yolda giderken direksiyon kilitlemiş vb. servise götürdügünde yaptık denilip aynı hata hala varmıs.

Yerli otomobillerin tamamında neredeyse sorun var. Honda sorunlarla baş edemeyip çeşitli bahanelerle fabrikayı kapatıp çekip gitti.
Yerli üretim konusunda Ford'un başarısını yakalayan bir firma daha göremedim. Aynı çatı altında ki Fiat'ta bile halen kronik sorunlar devam ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı