bir iki yerde görmüştüm tekerlek bilyası dağılmış yolda giderken direksiyon kilitlemiş vb. servise götürdügünde yaptık denilip aynı hata hala varmıs.Merhaba, aracımız değiştirmeyi düşünüyoruz. Şu an 1.6 136 HP Manuel Accent Blue kullanıyoruz.
Otomatik vitesli arabaya geçmek istiyoruz. Motor olarak daha zayıf olduğunu biliyorum.
Bu motor bu araç için kötü mü? Bu araba alinir mi?
bir iki yerde görmüştüm tekerlek bilyası dağılmış yolda giderken direksiyon kilitlemiş vb. servise götürdügünde yaptık denilip aynı hata hala varmıs.
Alternatif olarak 2000 TL daha fazlaya yine sıfır 2022 model Skoda fabia 1.0 tsı 110 PS dsg Elite var. Bu araç sizce alınır mı?
Merhaba, aracımız değiştirmeyi düşünüyoruz. Şu an 1.6 136 HP Manuel Accent Blue kullanıyoruz.
Otomatik vitesli arabaya geçmek istiyoruz. Motor olarak daha zayıf olduğunu biliyorum.
Bu motor bu araç için kötü mü? Bu araba alınır mı?
Sakin kullanacaksanız Volkswagen'den şaşmayın.
1.4MPI motorlarda Turbo mevcut ancak hacim ve Turbo oranları bence orantısız. Bu sebepten ötürü rakiplerinden daha fazla yakıyor. Yakıt performans oranına baktığım zaman Polo ve Fabia gözümde bir tık daha önde.
Polo ve Fabia DSG konusunda sorun çıkarmıyor.
bencede fabia ya bakin ibiza da olabilir fiyatini bilmiyorum ama ikinci el golf bile olanilirAlternatif olarak 2000 TL daha fazlaya yine sıfır 2022 model Skoda Fabia 1.0 TSI 110 PS DSG Elite var. Bu araç sizce alınır mı?
Bir iki yerde görmüştüm tekerlek bilyası dağılmış yolda giderken direksiyon kilitlemiş vb. servise götürdügünde yaptık denilip aynı hata hala varmıs.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.