2024 Hyundai i20 1.4 MPI Style paket alınır mı?

ugurozatamturk

Kilopat
Selamlar 2023-2024 2.el bir araç almak istiyorum İzmir'de şehir içinde kullanacağım en fazla çevre tatil koylarına gitmek için kullanılacak, aldıktan sonra yaklaşık 1.5-2 yıl sonra araç değiştirebilirim. Aklımda Max 22-23 bin km'de 2024 Hyundai i20 MPI Style paket almak var. Araçla ilgili sorun yaşayanlarınız var mı, alternatif olarak ne düşünebilirim? Aklımda 2024 Clio 1.0 TCe Espirit Alpine paket de almak var.

Son düzenleyen: Moderatör:
2023 makyajsızı var bir sorunuz olursa yanıtlayabilirim.

Clio esprit alpine paketi i20 den daha dolu bir araç.
Alternatif olarak peugeot 208 ve opel corsa ya bakabilirsin.

Selamlar 2023-2024 2.el bir araç almak istiyorum İzmir'de şehir içinde kullanacağım en fazla çevre tatil koylarına gitmek için kullanılacak, aldıktan sonra yaklaşık 1.5-2 yıl sonra araç değiştirebilirim. Aklımda Max 22-23 bin km'de 2024 Hyundai i20 MPI Style paket almak var. Araçla ilgili sorun yaşayanlarınız var mı, alternatif olarak ne düşünebilirim? Aklımda 2024 Clio 1.0 TCe Espirit Alpine paket de almak var.
Tasarim ve performans olarak Clio, sorunsuzluk olarak I20. 1.0tce baya sarsintili calisiyor ama sorun cikarma konusundan 1.0 turbo bir motora gore gayet iyi, I20 biraz yakiyor ve yaktigi kadar gitmiyor ama motoru saglamdir, 1.5 2 sene kullanacaksaniz onerim Clio. Gidis konusundan da 1.0tce cok daha atik.

Tasarim ve performans olarak Clio, sorunsuzluk olarak I20. 1.0tce baya sarsintili calisiyor ama sorun cikarma konusundan 1.0 turbo bir motora gore gayet iyi, I20 biraz yakiyor ve yaktigi kadar gitmiyor ama motoru saglamdir, 1.5 2 sene kullanacaksaniz onerim Clio. Gidis konusundan da 1.0tce cok daha atik.
i20 1.4 mpı style düşünüyorum 1.0 veya 1.2 olanını çok içime sinmiyor

Yaklaşık 3 senedir 2022 model i20 1.4 Jump manuel kullanmaktayım. Araç genel olarak orta düzeyde. 1.4 atmosferik motordan çok fazla performans bekleme. Özellikle araçta 2-3 kişi var ise ve yokuşlu yolda isen resmen insanı çıldırtacak düzeye geliyor ve gitmiyor. Fakat düz yolda gidişi iyi derim. Malzeme kalitesi olarak gördüğün dokunduğun her yer çok sert plastik. Yakıt olarak şehir içi 6-6,5 litre şehir dışı ise 5.5 litre filan görüyorum ben. Motoru sorunsuzdur uzun yıllar bakımını yaptırıp kullanabileceğin bir araç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı