i20 2025 alınır mı?

Tuğkan123

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, engelli indirimiyle vergisiz Hyundai i20 almayı düşünüyorum 1.0 motor ama Turbo destekli olduğu için sıcak bakıyorum ama bazı kronik problemleri var aynı zamanada style paket alacağımı da belirtmek isterim. sizce mantıklı olur mu alınır mı?

Bu arada yarı fiyatına geliyor arabanın fiyatı bunu da eklemek isterim.

Bir de arabayı satın aldıktan sonra 10 yıl satamayacağım 10 yıl bineceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç için güzel bir araba zaten indirimli geliyor size yarı fiyatına da sıfır araç kaçmaz, ama 10 yılda sıkabilir sizi 1.0 motor.

10 yıl binilecek bir motor hacmine sahip değil. Alınabilecek modelleri yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

Merhaba arkadaşlar, engelli indirimiyle vergisiz Hyundai i20 almayı düşünüyorum 1.0 motor ama Turbo destekli olduğu için sıcak bakıyorum ama bazı kronik problemleri var aynı zamanada style paket alacağımı da belirtmek isterim. sizce mantıklı olur mu alınır mı?

Bu arada yarı fiyatına geliyor arabanın fiyatı bunu da eklemek isterim.

Bir de arabayı satın aldıktan sonra 10 yıl satamayacağım 10 yıl bineceğim.
Hyundai Bayon veya Hyundai Kona bakabilirsiniz Kona önerimdir

Başlangıç için güzel bir araba zaten indirimli geliyor size yarı fiyatına da sıfır araç kaçmaz, ama 10 yılda sıkabilir sizi 1.0 motor.

Yani öyle 0-100 5 sn olsun 2 sn olsun 200le gideyim gibi isteklerim yok 90-100 le sağ şeritten gidiyorum zaten aracın periyodik olarak bütün bakımlrını yaptıracağım sıkılma konusu çok önemli değil.

Hyundai bayon veya Hyundai kona bakabilirsiniz kona önerimdir.

Bütceme i20 daha uygun.

10 yıl binilecek bir motor hacmine sahip değil. Alınabilecek modelleri yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

Anladım şöyle bir sorun varki devlet vergisiz olarak sadece yerli arabaları veriyor buyüzden çok fazla mıdel bilmiyorum yerli.

Yani öyle 0-100 5 sn olsun 2 sn olsun 200le gideyim gibi isteklerim yok 90-100 le sağ şeritten gidiyorum zaten aracın periyodik olarak bütün bakımlrını yaptıracağım sıkılma konusu çok önemli değil.

Bütceme i20 daha uygun.

Anladım şöyle bir sorun varki devlet vergisiz olarak sadece yerli arabaları veriyor buyüzden çok fazla mıdel bilmiyorum yerli.

ÖTV muafiyetli araçların hangileri olduğunu model olarak gördüm fakat önemli olan bütçenizdir.

Toyota'da Corolla var.
Renault'ta Duster, Clio ve Megane var.
Fiat'ta Egea modelleri var.

Bu hacimdeki motora sürekli aşırı yüklenme yaparsanız düşük hacminden dolayı ilerde turbo problemleri baş gösterebilir. Bu araçlar kalabalık aileler için uygun değildir. Sürat ile işim yok, yılda 20.000-25.000km kullanırım diyorsanız alınır. Fakat almadan önce bütçenizin yeterli olduğu diğer araçları da araştırmanızı öneririm.

Bütceme i20 daha uygun.

Toyota Corolla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı