i3-1005G1 sistem Dying Light açar mı?

İşletim sistemi
Windows 10
İllaki büyük droplar yersin zaman zaman, bazı yerlerde de normal kasmalar olur. Çökme konusunda da kesin bir şey diyemem.

Hocam benim anlamadığım şey YouTube'da benim sistemimden düşük sisteme sahip olanlar oyunu oynarken hiçbir kasma yok. Bende nasıl kasma olsun? Sizi yalanlamak için demiyorum hocam yanlış anlamayın.

Hocam benim anlamadığım şey YouTube'da benim sistemimden düşük sisteme sahip olanlar oyunu oynarken hiçbir kasma yok. Bende nasıl kasma olsun? Sizi yalanlamak için demiyorum hocam yanlış anlamayın.

Videoları atar mısınız hocam? O oyun en son arkadaşımın RX 560'lı bilgisayarında bile ara sıra drop yiyordu.

Videoları atar mısınız hocam? O oyun en son arkadaşımın RX 560'lı bilgisayarında bile ara sıra drop yiyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam attığınız videolarda ki sistemler sizin sisteminizden çok daha iyi ama. 3 videonun ikisinde GTX 750 Ti ve birinde de GT 1030'lu bir sistem var.

İyi akşamlar. Az önce oyunu oynadım çok oynamadım başlarına baktım biraz. Bilgisayarın fanları çok çalışmadı. Pek kasma da yok. Oynanabilir yani. Ama pek rahat değil gibi. Bugün pek müsait değilim. Yarın daha detaylı bakabilirim belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı