Karusd Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 744 Çözümler 3 28 Temmuz 2024 #1 Merhaba, 2.el parçalardan bir sistem topladım işlemci ve anakart dışında her şeyin çalıştığından eminim, M.2 SSD'de Windows yüklü ama BIOS'ta kalıyor format USB isi taktigimda ise disklerden hiçbiri gözükmüyor. Anakart ASRock B560M işlemci i3 10100.
Merhaba, 2.el parçalardan bir sistem topladım işlemci ve anakart dışında her şeyin çalıştığından eminim, M.2 SSD'de Windows yüklü ama BIOS'ta kalıyor format USB isi taktigimda ise disklerden hiçbiri gözükmüyor. Anakart ASRock B560M işlemci i3 10100.
Çözüm Marix 29 Temmuz 2024 Görselde sol altta CSM'ye bakın kapalıysa açın. Disklerin güç bağlantısını yaptınız mı?
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 29 Temmuz 2024 #11 Karusd dedi: BIOS pilini söküp 20 saniye bekleyip geri taktım BIOS ayarlarını sıfırlayıp CSM'yi tekrar açınca oldu sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Güzel, bu arada anakartın arkasında bir M.2 slotu daha var, ileride o portu kullanırsanız SATA 3 ve 4 portlarını kapatıyor, bilginiz olsun. Veya SATA 3 ve 4 kullanıyorsa o M.2 portu kapanıyor. Artı 0 Eksi
Karusd dedi: BIOS pilini söküp 20 saniye bekleyip geri taktım BIOS ayarlarını sıfırlayıp CSM'yi tekrar açınca oldu sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Güzel, bu arada anakartın arkasında bir M.2 slotu daha var, ileride o portu kullanırsanız SATA 3 ve 4 portlarını kapatıyor, bilginiz olsun. Veya SATA 3 ve 4 kullanıyorsa o M.2 portu kapanıyor.