i3 10100F 81 derece

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Detroit gibi bir ağır oyundan çıktım ve değerler bu şekilde, Dark marka termal macun sürmüştüm ama yakın zamanda kaliteli bir macun düşünüyorum. Sizce yenilemeli miyim?

1658616606775.png

Hocam bence iyi durumda macunu biraz daha bekletebilirsiniz eğer PC de drop olursa değiştirmenizi öneririm bu arada laptop mu masaüstü mü?

Maksimum değere bakmamalısınız bence asıl önemli olan ortalama değer. Eğer yine de macun değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki linktekini alın. Yalnız dikkat edin bu siteden almanızı öneririm bu ürünün çakması dolu heryerde.

Hocam bence iyi durumda macunu biraz daha bekletebilirsiniz eğer PC de drop olursa değiştirmenizi öneririm bu arada laptop mu masaüstü mü?
i3 10100f işlemciyi laptopta kullanamaz.

Maksimum değere bakmamalısınız bence asıl önemli olan ortalama değer. Eğer yine de macun değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki linktekini alın. Yalnız dikkat edin bu siteden almanızı öneririm bu ürünün çakması dolu her yerde.

i3 10100F işlemciyi laptopta kullanamaz.

Bilgi için teşekkürler.

Ortalama ısı 67, yani iyi bir değer. Maksimum sıcaklık ise muhtemelen yükleme ekranlarında o ısıya ulaşmıştır. Oyunlardaki yükleme ekranlarında işlemci bayağı bir iş yapar, bu da doğal olarak ısıyı arttırır. 81 derece ise gayet iyi.

10105F kullanıyorum ve masaüstü.

Bilgi için teşekkürler.

MediaMarkt-vatan gibi yerlerde var mi bunlar? Ya da benzer kalitede ürünler varsa, babamla AVM'ye çıkarken ona aldirayim :D

Ortalama ısı 67, yani iyi bir değer. Maksimum sıcaklık ise muhtemelen yükleme ekranlarında o ısıya ulaşmıştır. Oyunlardaki yükleme ekranlarında işlemci bayağı bir iş yapar, bu da doğal olarak ısıyı arttırır. 81 derece ise gayet iyi.

Teşekkürler hocam <3.

Detroit'i ilk defa açtıysan shader attığı içindir. Shader atması tamamiyle işlemci yükü gerektiriyor. Ama 2. ya da 3. açışında gene böyle yüksekse o işlemci için çok fazla stok soğutucu için bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı