i3 10100F bilgisayar aşırı yavaş açılıyor

• Konuyu başlatan EOS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 270

EOS

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım ilk 3 4 ay 20 30 saniyede açılırken artık 2 dakika gibi bir sürede açılmaya başladı.

Hızlı başlatma özelliğini açtığımda bilgisayar 3 saniyede açılıyor ama bana anormal geliyor.

ASUS logosu çıkıyor ama yüklenme simgesi çıkmıyor önceden çıkıyordu 20 saniyede açılıyordu neden kaynaklı olabilir bilgisayarım orta derece sistem.

i3 10100F.
GTX 1650 Super.
16 GB RAM.
Crucial 480 GB SSD.
H510M-D anakart.

Bilgisayarım ilk 3 4 ay 20 30 saniyede açılırken artık 2 dakika gibi bir sürede açılmaya başladı.

Hızlı başlatma özelliğini açtığımda bilgisayar 3 saniyede açılıyor ama bana anormal geliyor.

ASUS logosu çıkıyor ama yüklenme simgesi çıkmıyor önceden çıkıyordu 20 saniyede açılıyordu neden kaynaklı olabilir bilgisayarım orta derece sistem.

i3 10100F.
GTX 1650 Super.
16 GB RAM.
Crucial 480 GB SSD.
H510M-D anakart.

Hızlı başlatma özelliği bilgisayarının açılmasına hız katar. Kapatırsanız daha uzun bir süre bekleyebilirsiniz.

i3 10100F.
GTX 1650 Super.
16 GB RAM.
Crucial 480 GB SSD.
H510M-D anakart.

Dostum SSD ile ilgili işlemci ile ilgisi yok SSD takviyesi ve termal macun üstüne bir de fan temizliği ile tertemiz olur. (Format da iyi gelir).

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlı başlatma özelliği bilgisayarının açılmasına hız katar. Kapatırsanız daha uzun bir süre bekleyebilirsiniz.

20 30 saniyede açılırken hızlı başlatma açık değildi ama.

Dostum SSD ile ilgili işlemci ile ilgisi yok SSD takviyesi ve termal macun üstüne bir de fan temizliği ile tertemiz olur(format da iyi gelir)

2 dakika çok uzun değil mi PC temiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı