i3 10100F - GTX 1650 sistemde oyunlarda FPS düşüşü

tigerwind

Hectopat
Katılım
19 Ağustos 2019
Mesajlar
116
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
İ3 10100F
BF 5 oynamak artık imkansız hale geldi. Kaynak izleyiciye baktığımda RAM belleğinin tamamen dolduğunu görüyorum. Sadece 8 GB RAM'im oldugu için olduğunu düşünebilirsiniz ancak bu yeni başlayan bir şey. Bundan önce aynı ayarlarda BF5 oynayabiliyordum. Şimdi oyun ciddi anlamda oynanılamaz durumda 5 FPS veriyor. Aynısı RDR2 içinde geçerli. Ancak başka oyunlarda böyle bir durum söz konusu değil. Ne yapmam gerekiyor? (formatlayacaktım ancak formatladıktan sonra olurda düzelmezse her şey daha kötü olur çünkü bu internet altyapısında bu kadar oyunu tekrar indirmem çok uzun sürecek) teşekkürler.
 
Son düzenleme:
BF 5 oynamak artık imkansız hale geldi. Kaynak izleyiciye baktığımda RAM belleğinin tamamen dolduğunu görüyorum. Sadece 9 GB RAM'im oldugu için olduğunu düşünebilirsiniz ancak bu yeni başlayan bir şey. Bundan önce aynı ayarlarda BF5 oynayabiliyordum. Şimdi oyun ciddi anlamda oynanılamaz durumda 5 FPS veriyor. Aynısı RDR2 içinde geçerli. Ancak başka oyunlarda böyle bir durum söz konusu değil. Ne yapmam gerekiyor? (formatlayacaktım ancak formatladıktan sonra olurda düzelmezse her şey daha kötü olur çünkü bu internet altyapısında bu kadar oyunu tekrar indirmem çok uzun sürecek) teşekkürler.

Son driver güncellemesini yaptınız mı? Ayrıyeten nasıl 9GB RAM oluyor?
 
9 GB RAM'iniz nasıl oluyor anlamadım. Afterburner ile kullanım oranlarına ve sıcaklıklara baktınız mı? Video ayarlarını yapıyor musunuz
8 yazacaktım. yanlış basmışım

9 GB RAM'iniz nasıl oluyor anlamadım. Afterburner ile kullanım oranlarına ve sıcaklıklara baktınız mı? Video ayarlarını yapıyor musunuz düzgünce?
kullanım oranlarında Bellek kullanımı %100 e yaklaşıyor.Sıcaklık değerlerinde bir anormallik yok bundan önce neyse şuan da o
 
8 yazacaktım. yanlış basmışım
MSI Afterburner yazılımını indirip, Rivaturner programını da birlikte kurun. Kurulum dosyası içinde yer alıyor kendisi Rivaturner'ın tik kısmını kaldırmayın yani. GPU kullanımı, CPU kullanımı, GPU sıcaklığı, CPU sıcaklığı ve RAM kullanımlarını açın ve oyuna girip bir ekran görüntüsü alıp buraya paylaşın lütfen. Bir yerde yanlışlık olmalı.
 
Artık 16 GB RAM şart hocam.
almayı düşünüyorum zaten ancak bu neden oluyor anlamadım.Ayarlda değişiklik yok Oyuna güncelleme gelmedi herşey aynı bir sabah uyanıp oyuna giriyorum 5 FPS e düşmüş.

Son driver güncellemesini yaptınız mı? Ayrıyeten nasıl 9GB RAM oluyor?
herhangi bir güncellemeyi görmedim ve bulamadım elinizde var ise linki atabilir misiniz?
 
Almayı düşünüyorum zaten ancak bu neden oluyor anlamadım. Ayarlda değişiklik yok oyuna güncelleme gelmedi her şey aynı bir sabah uyanıp oyuna giriyorum 5 FPS'e düşmüş.

Herhangi bir güncellemeyi görmedim ve bulamadım elinizde var ise linki atabilir misiniz?

RAM dolduğu için büyük ihtimal hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı