i3 10100F - GTX 1650S sistem God of War ve RDR2 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

Blue Lord

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba biraz hızlı olmalıyım çünkü indirimler bitiyor. Birazdan Epic Games'ten GoW ve Steam'den RDR2 alacağım sistemin kaldırır mı?
8 GB RAM.
1650 Super
i3 10100F.

RAM yüzünden sıkıntıya girecektir. 16 GB RAM'e çıkabilirsen rahat oynarsın.

Onun dışında buradaki linkten kontrol edebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM yüzünden sıkıntıya girecektir. 16 GB RAM'e çıkabilirsen rahat oynarsın.

Onun dışında buradaki linkten kontrol edebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM takviyesi yapacağım ama şimdilik oynayabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba biraz hızlı olmalıyım çünkü indirimler bitiyor. Birazdan Epic Games'ten GoW ve Steam'den RDR2 alacağım sistemin kaldırır mı?
8 GB RAM.
1650 Super.
i3 10100F.

RAM takviyesi yaparsanız iyi olur ama biraz drop girsede oynanır.

RAM takviyesi yaparsanız iyi olur ama biraz drop girsede oynanır.

Anladım sağ olun. Ama benim bir sorum var. Bu sistemde normalde GTA 5 ve The Forest da drop girmemesi lazım ama ara sıra drop giriyor. Bundan dolayı 16 GB RAM yapsam da sanki sorun RAM de değilmiş gibi geliyor. Ama GTA 5 ve The Forest kasmadan oynayabiliyorum.

Anladım sağ olun. Ama benim bir sorum var. Bu sistemde normalde GTA 5 ve The Forest da drop girmemesi lazım ama ara sıra drop giriyor. Bundan dolayı 16 GB RAM yapsam da sanki sorun RAM de değilmiş gibi geliyor. Ama GTA 5 ve The Forest kasmadan oynayabiliyorum.
Sıcaklık değerleriniz nasıl?

Droplar girer ama oynanır diye tahmin ediyorum.
Drop girmez kanka. Texturelar yüklenmiyo genelde. Aynı sistemin RX 570 versiyonu var bende de. Ram aldım. Steamden indirmeye bıraktım oyunu FSR ve rami test etmek için. Bu arada o FSR bi işe yaramasın yaktım seni. Bi oyuna 150 lira verdirdin bana.😂

Hocam aynı işlemci RX 570 4 GB 8 gb ram vardı. Bende senin gibi ramden değil sanıyordum 8 gb daha aldım. Düzeldi ama sorun senin harddiskinde de olabilir. 8 gb ram varken PUBG'yi harddiskten kaldırıp ssd'ye kurmuştum sorun düzelmişti. Harddisk yavaş olduğu için drop giriyormuş.

Drop girmez kanka. Texturelar yüklenmiyor genelde. Aynı sistemin RX 570 versiyonu var bende de. RAM aldım. Steam'den indirmeye bıraktım oyunu FSR ve RAM'i test etmek için. Bu arada o FSR bir işe yaramasın yaktım seni. Bir oyuna 150 lira verdirdin bana.😂

Hocam aynı işlemci RX 570 4 GB 8 GB RAM vardı. Bende senin gibi RAM'den değil sanıyordum 8 GB daha aldım. Düzeldi ama sorun senin harddiskinde de olabilir. 8 GB RAM varken PUBG'yi hard diskten kaldırıp SSD'ye kurmuştum sorun düzelmişti. Hard disk yavaş olduğu için drop giriyormuş.

Bende de SSD var bende 8 GB alacağım umarım sorun RAM dedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı