i3 10100F - GTX 1650S sistem God of War ve RDR2 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Bende de SSD var bende 8 GB alacağım umarım sorun RAM dedir.
Ssd olup olmaması değil sorun. Sorun oyunu nereye yüklediğin dediğim gibi. PUBG'de drop giriyordu sürekli. Oyun 5 saniye donduğunda anlıyordum öldüğümü. Sonra SSD'ye yükledim düzeldi. Oyunu bence bi ssdye kurmayı dene belki Ram almana gerek kalmayabilir.

SSD olup olmaması değil sorun. Sorun oyunu nereye yüklediğin dediğim gibi. PUBG'de drop giriyordu sürekli. Oyun 5 saniye donduğunda anlıyordum öldüğümü. Sonra SSD'ye yükledim düzeldi. Oyunu bence bir SSD'ye kurmayı dene belki RAM almana gerek kalmayabilir.

Oyun SSD de kurulu. HDD yok ben de.

Drop girmez kanka. Texturelar yüklenmiyor genelde. Aynı sistemin RX 570 versiyonu var bende de. RAM aldım. Steam'den indirmeye bıraktım oyunu FSR ve RAM'i test etmek için. Bu arada o FSR bir işe yaramasın yaktım seni. Bir oyuna 150 lira verdirdin bana.😂

Hocam aynı işlemci RX 570 4 GB 8 GB RAM vardı. Bende senin gibi RAM'den değil sanıyordum 8 GB daha aldım. Düzeldi ama sorun senin harddiskinde de olabilir. 8 GB RAM varken PUBG'yi hard diskten kaldırıp SSD'ye kurmuştum sorun düzelmişti. Hard disk yavaş olduğu için drop giriyormuş.

FSR kesin işe yarar yarayacak diye bir şey demedim ben. Zaten bana güvenerek almadın hikayesi ve optimizasyonu sağlam diye aldın.

FSR kesin işe yarar yarayacak diye bir şey demedim ben. Zaten bana güvenerek almadın hikayesi ve optimizasyonu sağlam diye aldın.
Tamam bak ben oyunu sevdiğim için aldım ama optimizasyon için aynı şeyi diyemem. Oyun 45 fpsken 60 gibi akıcı oynatıyor bazen bazen 30a sabitleniyor, oyuna girip çıkınca ayarlar sıfırlanıyor vs. FSR olayında ben sana güvendim valla. Umarım işe yarar.

Tamam bak ben oyunu sevdiğim için aldım ama optimizasyon için aynı şeyi diyemem. Oyun 45 FPS'ken 60 gibi akıcı oynatıyor bazen bazen 30a sabitleniyor, oyuna girip çıkınca ayarlar sıfırlanıyor vs. FSR olayında ben sana güvendim vallahi. Umarım işe yarar.

Dostum ben FSR kapalı oynuyorum napayım 3060 ekran kartında FSR'yi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı