i3 10100F - GTX 1660S sistem çift monitörde zorlanır mı?

MorgauS_0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 12100F
Msi H610M-E
16 Gb DDR4 Ram
Msi Rtx 3060
i3 10100F.
GTX 1660S.
16 GB RAM.

Çift monitor yapmayı düşünüyorum. Şu anki kullandıgım monıtor Samsung 144 Hz monitor. Bundan 1 tane daha alıp çift yapmayı düşünüyorum. Ekran kartı zorlanır mı ya da oyunlarda FPS düşüşü olur mu bilgi verebilir misiniz?

Eğer iki monitörde de oyun açmayı denemezseniz, hiçbir şey olmaz.

i3 10100F.
GTX 1660S.
16 GB RAM.

Çift monitor yapmayı düşünüyorum. Şu anki kullandıgım monıtor Samsung 144 Hz monitor. Bundan 1 tane daha alıp çift yapmayı düşünüyorum. Ekran kartı zorlanır mı ya da oyunlarda FPS düşüşü olur mu bilgi verebilir misiniz?

Hocam çift monitör her zaman FPS'i düşürür.

(Az bir şey.)

Son düzenleme:
Eğer iki monitörde de oyun açmayı denemezseniz, hiçbir şey olmaz.

Bu arada çift monitorde oyun nasıl açabiliriz yani 2 ekranda oyun nasıl oynayabiliriz önceden çift monitörüm vardı dandik takmıştım fakat 1 ekrandan oynayabiliyordum

Dişe dokunur bir etkisi yok.

Samsung 24” Crg5 4 Ms 144 Hz Full Hd Hdmı Freesync Kavisli Siyah Gaming Monitör (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bende olan monitor bu hocam bunun aynısından alacağım çok da memnunum

O o zamandı, şu an en ucuz 3800 TL civarı görünüyor bu arada, üzerine 300-400 lira ekleyip giriş seviyesi IPS 144 Hz bakın bin kat daha iyi.

Şu arkadaş iyidir:

Elinizdeki CRG5'i de yan monitör yapar kullanırsınız.

Değmez.

Değmez.
hocam zaten o attıgım linkdeni monıtor var yani çift olarak 1 tane almayı düşünüyorum şimdi başka monıtor alsam kötü gözükücek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı