Selam.
Bilgisayarımı toplayalı 1 ay oldu ancak 1 ay önceki performansımı alamıyorum Malwarebytes ile tarama yaptım bir sorun yok
CS:GO'da en düşük ayarlarda 180 FPS'leri zor almaya başladım ve droplu bir şekilde
GTA 5 Valorant Forza Horizon gibi oyunlarda performans düşüşüm meydana çokca geldi.
Selam.
Bilgisayarımı toplayalı 1 ay oldu ancak 1 ay önceki performansımı alamıyorum Malwarebytes ile tarama yaptım bir sorun yok
CS:GO'da en düşük ayarlarda 180 FPS'leri zor almaya başladım ve droplu bir şekilde
GTA 5 Valorant Forza Horizon gibi oyunlarda performans düşüşüm meydana çokca geldi.
Merhaba.
Hocam Windows 11 Home kullanıyorum ilk güncellediğimde işletim sistemi yavaştı güncellemeler ile düzeldi
SSD M.2 Kioxia durum %100 gözüküyor bir sıkıntı gözükmüyor 108 GB boş alan var.
Selam.
Kasayı ilk topladığımda böyle bir sorunu yoktu 200 FPS'lerde 250 FPS'lerde geziyordu işlemci üzerinden canlı yayın açtığımda 160 180 bandında dolanıyordu Live for Speed gibi dandik bir oyunda 500 600 FPS alırken işletim sistemi değiştikten sonra ilk kez girdiğimde 130 110 FPS'lerdeydi şok oldum sorun işletim sistemimi virüsmü trojanmı yoksa 1 ayda hiç güncelleme almayan bir oyun kasayımı eskitti.
Merhaba Wus.
Depolama birminin ne gibi bir sorunu olabilir bilmiyorum ancak depolama biriminin kontrollerinde ikisi %100 çıkıyor sorun gözükmüyor tek sıkıntım PC de genel olarak bir performans düşüşü var antimalware ile tarama yapıyorum sorun yok ne gibi bir şey var PC de anlayamıyorum.
Merhaba Rust'in;
Sorunum şu an PC de genel olarak bir performans düşüşü var işletim sistemi yükselttim bu sorun yaratır mı bilmiyorum bilgisayarda herhangi bir trojan vs bulunmuyor ama genel bir performans düşüşü var sistemi sıfır olarka topladım sadece ekran kartım 2. el oda minening çıkması vs değil tanıdığımdan aldığım bir kart 1 ay dolmadı daha.
Merhaba Rust'in;
Sorunum şu an PC de genel olarak bir performans düşüşü var işletim sistemi yükselttim bu sorun yaratır mı bilmiyorum bilgisayarda herhangi bir trojan vs bulunmuyor ama genel bir performans düşüşü var sistemi sıfır olarka topladım sadece ekran kartım 2. el oda minening çıkması vs değil tanıdığımdan aldığım bir kart 1 ay dolmadı daha.
Merhaba elio;
Son zamanlarda genel performans düşüşü yaşıyorum işletim sistemi değiştim belki bundan kaynaklı olabilir virüs vs yok PC'de işletim sistemini tekrar Windows 10 yapıp dönüş sağlayacağım.
Pro olması şart mı? Bende orijinal Home key var ama eğer Pro şartsa Trendyol'de ByNoGame de satıyorlar 15 20 TL'ye onlardan alabilirim.
Merhaba elio;
Son zamanlarda genel performans düşüşü yaşıyorum işletim sistemi değiştim belki bundan kaynaklı olabilir virüs vs yok PC'de işletim sistemini tekrar Windows 10 yapıp dönüş sağlayacağım.