İçine şüphe atma bence, değiştirebiliyorsan değiştir.İçinden düşen bir şey olamaz mi sizce? Şu an deneme imkanım da yok, parça parça alıyordum.
İçine şüphe atma bence, değiştirebiliyorsan değiştir.İçinden düşen bir şey olamaz mi sizce? Şu an deneme imkanım da yok, parça parça alıyordum.
İşlemciyi elime aldığım da öyle bir şey görmemiştim arkadaşa resmi atmıştım o ara gördüm şahsi olarak görmedim göremiyorumO uç işlemciye bağlıysa değişimini talep edin, işlemci ile alakasız ise değişime gerek yok.
İşlemci kolay kolay bozulmaz, (Hatta hiç bozulmaz.) İçin rahat olsun.İçinden düşen bir şey olamaz mi sizce şuan deneme imkanım da yok parça parça alıyordum
Sanmıyorum. İşlemciye zarar verdiğini de düşünmüyorum.İçinden düşen bir şey olamaz mi sizce şuan deneme imkanım da yok parça parça alıyordum
Mağazadan aldım değişim olmaz büyük ihtimalleİçine şüphe atma bence, değiştirebiliyorsan değiştir.
Kullanmadıysa,. fotoğrafı gösterip iade et ya da değiştir. Neden değiştirmesinler.Mağazadan aldım değişim olmaz büyük ihtimalle
Resim de var ama şuan işlemcinin üstünde göremiyorum ve bildiğim kadarıyla mağazadan çıktıktan sonra geri alınmıyorKullanmadıysa,. fotoğrafı gösterip iade et ya da değiştir. Neden değiştirmesinler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.