Mustafa Saltık
Kilopat
Daha fazla
- RAM
- 8GB DDR4 CORSAİR
- Anakart
- ASUS Prime H410M-F
Merhaba dostlar. i3-10100F sahibiyim ve ilk çıktığı zaman satın almıştım. Son zamanlarda işlemci performansımın oldukça düştüğünü düşünmeye başladım. Performansını ölçebileceğim ve düzgün çalıştığını anlayacağım bir program veya yöntem biliyor musunuz? Aynı şekilde bir problem var ise (sistemsel olarak) nasıl düzelteceğime dair bilgileri de vermesi benim için çok iyi olur.
İkinci olarak kullandığım ekran kartı GT1050 ve bence yetersiz kalıyor. 7500₺ bandında önerebileceğiniz işlemcime en uygun ve F/P ürünü ekran kartı hangisidir. (yenilik durumu benim için önemlidir eski ekran kartlarından olabildiğince önermeyiniz) (2. el düşünmüyorum)
Son olarak bilgisayarıma format atmadan performansını o derecede geliştirecek bir yöntem biliyor musunuz?
Teşekkürler!
İkinci olarak kullandığım ekran kartı GT1050 ve bence yetersiz kalıyor. 7500₺ bandında önerebileceğiniz işlemcime en uygun ve F/P ürünü ekran kartı hangisidir. (yenilik durumu benim için önemlidir eski ekran kartlarından olabildiğince önermeyiniz) (2. el düşünmüyorum)
Son olarak bilgisayarıma format atmadan performansını o derecede geliştirecek bir yöntem biliyor musunuz?
Teşekkürler!