i3 10100F işlemciye ekran kartı önerisi

Peki hocam RX 5500 XT ile i310100F ve 3000MHz RAM'leri overclokcsuz çalıltırabileceğim bir anakart öneriniz var mıdır?
Bütçeniz ne kadar? 3000MHz RAM’ler o işlemci ile 2666MHz’de çalışacak zaten.

Hocam h410 çipsetli anakartlara bakabilirsiniz ben olsam MSI olablara bakardım şöyle bir anakart buldum ama umarım işinizi görür:
M.2 desteği olduğu için seçtim 600 lira civarı.

B460'a para baymaya gerek yok bence fiyat farkı az ise alınabilir tabii ki ama 200 liradan fazlaysa mesela o farka değmez bence.

Hocam H410 çipsetli anakartlara bakabilirsiniz ben olsam MSI olablara bakardım şöyle bir anakart buldum ama umarım işinizi görür:
M.2 desteği olduğu için seçtim 600 lira civarı.

B460'a para baymaya gerek yok bence fiyat farkı az ise alınabilir tabii ki ama 200 liradan fazlaysa mesela o farka değmez bence.

Hocam elimde SSD var ama M.2 değil.

Nasıl değmez? B serisi bir anakart, daha iyi VRM’lere ve soğutmalı M.2 yuvasına sahip. H serisi anakartlar giriş seviyesi ve çoğu şeyden kısık şekilde satılır.

Bütçe yetiyorsa B460M-A PRO en iyisi olur.

Hocam elimde SSD var ama M.2 değil.
Hocam ilerde alırsınız belki avantaj olur hem zaten bunlar en ucuz h410 anakartlar hemen hemen.
Nasıl değmez? B serisi daha iyi VRM’ye ve soğutmalı M.2 yuvasına sahip. H serisi anakartlar giriş seviyesi ve çoğu şeyden kısık şekilde satılır.

Bütçe yetiyorsa B460M-A Pro en iyisi olur.
Evet fiyatını görmemişim😅 Üstünde M.2 soğutucusu da varmış estetik olarak da güzel anakart bence de alınır.

Hocam ileride alırsınız belki avantaj olur hem zaten bunlar en ucuz H410 anakartlar hemen hemen.

Evet fiyatını görmemişim😅 üstünde M.2 soğutucusu da varmış estetik olarak da güzel anakart bence de alınır.

Hocam B460.

Hocam B460M'in ASUS modeli var mıdır.

Hocam B460.

Hocam B460M'in ASUS modeli var mıdır.
100 lira daha verebilirsen hocam bu var bunun VRM soğutucu olduğu için bir tık daha iyi gibi
100 lira daha verebilirsen hocam bu var bunun VRM soğutucu olduğu için bir tık daha iyi gibi
Çift kanal RAM'a razıysanız ucuz olan modeli alabilirsiniz.

100 lira daha verebilirsen hocam bu var bunun VRM soğutucu olduğu için bir tık daha iyi gibi.

Çift kanal RAM'a razıysanız ucuz olan modeli alabilirsiniz.

Hocam 500 650 fiyat aralığında yok mu ASUS'un anakart.

Maalesef hocam h410'lar bile 600'den başlıyor malum LGA 1200 soket olduğu için biraz fiyatları artmış bu anakartların😢
Maalesef hocam h410'lar bile 600'den başlıyor malum LGA 1200 soket olduğu için biraz fiyatları artmış bu anakartların😢

B460'lar 660 lira mı neydi
En ucuzu bu B460'ların.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı