UAU
Hectopat
Abartma istersen.
Ben eskiden Roblox hilesi indirmiştim kasılmak için trojan falan çıkmıştı ondan mıdır acaba.
Eskiden ne zaman dün mü? Birkaç hafta önce mi? İsterseniz bir PC'yi taratın.
Abartma istersen.
Ben eskiden Roblox hilesi indirmiştim kasılmak için trojan falan çıkmıştı ondan mıdır acaba.
Merhaba, sistemim çok iyi ama Roblox çok kasıyor. İnternetimde 17 Mbps download 4 Mbps upload 14 ms normalde bu hızla oynarken kasmıyordu yardım edebilir misiniz?
Ne zaman dün mü? Birkaç hafta önce mi?
İsterseniz bir PC'yi taratın.
4 ay önce.
Kaç kere tarama yaptım Kaspersky Malwarebytes BitDefender hepsi başka bir tane buldu eskiden sildiler şu anlık bir şey yok ama arada gene buluyorlar.
4 ay önce.
Kaç kere tarama yaptım Kaspersky Malwarebytes BitDefender hepsi başka bir tane buldu eskiden sildiler şu anlık bir şey yok ama arada gene buluyorlar.
Hala hilelerden trojan çıkıyor hepsini sildim geri geliyorlar dosya konumu yok.
4 ay önce.
Hala hilelerden trojan çıkıyor hepsini sildim geri geliyorlar dosya konumu yok.
Ben olsam uğraşmam direk temiz bir format yaparım USB varsa bir halledin.
Abartma istersen.
Driverini kurun ekran kartının En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin eğer çözülmez ise bilgisayarı formatlayıp kurun.
O bilgisayara temiz bir format atmanı öneriyorum trojan bir virüs dür uzaktan bilgisayarını ve boş yere ekran kartını mining için kullananları gördüm.
Yok hocam.
O bilgisayara temiz bir format atmanı öneriyorum trojan bir virüs dür uzaktan bilgisayarını ve boş yere ekran kartını mining için kullananları gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.