Hocam neden düşükte oynamamız gerekiyor ?Kime göre neye göre ?
Sizde abartmışsınız hocam biraz.Hocam ben CS:GO'da Full ayar köklüyorum. Hatta keskinliği yumuşatma falan bende hep 16X açık.
İyi kartın varsa yüksek ayarlarda da iyi FPS alırsın. Düşük ayarlarda oynanır diye bir şey yok.Ama iyi oynamak için. Yüksek FPS önemli.
İyi kartın varsa yüksek ayarlarda da iyi FPS alırsın. Düşük ayarlarda oynanır diye bir şey yok.
Aynen dostum anlamıyorum. Dediğiniz ilk cümle yanlış son dediğiniz ise doğru. Lakin yüksek ayarlarda oynayan profesyonel oyuncular da var biliyorsunuzdur umarım.Çok saçma FPS oyunlarından anladığınız sanmıyorum. Low ayarlar daha az detay vererek rakibi kolayca görmenizi sağlıyor.
Aynen dostum anlamıyorum. Dediğiniz ilk cümle yanlış son dediğiniz ise doğru. Lakin yüksek ayarlarda oynayan profesyonel oyuncular da var biliyorsunuzdur umarım.
Hocam neden düşükte oynamamız gerekiyor?
Lucky, tiziaN, Frozen, Karrigan, blameF, dupreeh gibi isimler yeter mi hocam ?İkisi de doğru kusra bakmayın. Saysanıza kimler yüksek ayarlarda oynuyor.
Daha yüksek FPS = daha iyi mermi gidişi, daha az sistem gecikmesidir. Düşük ayar daha çok katkı sağlar.İyi kartın varsa yüksek ayarlarda da iyi FPS alırsın. Düşük ayarlarda oynanır diye bir şey yok.
Dostum bunları biliyorum ve kabul ediyorum. Ama düşük ayarda oynanır diye bir şart yok ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Eğer sistemin iyiyse yüksek ayarda sıkıntı çıkarmaz ama arkadaşın dediği sistemle ancak low ayarlarda rahat oynanır bunu en başta bende belirttim.Daha yüksek FPS = daha iyi mermi gidişi, daha az sistem gecikmesidir. Düşük ayar daha çok katkı sağlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.