i3 10100F + RX 550 CS:GO'da 144-165 FPS alır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Çok saçma FPS oyunlarından anladığınız sanmıyorum. Low ayarlar daha az detay vererek rakibi kolayca görmenizi sağlıyor.
Aynen dostum anlamıyorum. Dediğiniz ilk cümle yanlış son dediğiniz ise doğru. Lakin yüksek ayarlarda oynayan profesyonel oyuncular da var biliyorsunuzdur umarım.

Hocam neden düşükte oynamamız gerekiyor?

CS:GO'da streched ve Low oynamak detayları azaltır, adamın kafası daha büyük gözükür ve karakteri daha geniş gözükür. Bu gibi kolaylıklar sağlıyor. Lakin düşükte oynanır diye bir şart yok.
İkisi de doğru kusra bakmayın. Saysanıza kimler yüksek ayarlarda oynuyor.
Lucky, tiziaN, Frozen, Karrigan, blameF, dupreeh gibi isimler yeter mi hocam ?

İyi kartın varsa yüksek ayarlarda da iyi FPS alırsın. Düşük ayarlarda oynanır diye bir şey yok.
Daha yüksek FPS = daha iyi mermi gidişi, daha az sistem gecikmesidir. Düşük ayar daha çok katkı sağlar.

Daha yüksek FPS = daha iyi mermi gidişi, daha az sistem gecikmesidir. Düşük ayar daha çok katkı sağlar.
Dostum bunları biliyorum ve kabul ediyorum. Ama düşük ayarda oynanır diye bir şart yok ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Eğer sistemin iyiyse yüksek ayarda sıkıntı çıkarmaz ama arkadaşın dediği sistemle ancak low ayarlarda rahat oynanır bunu en başta bende belirttim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı