i3 10100F + RX 550 CS:GO'da 144-165 FPS alır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Şimdi ben anlamadım. Ne kadar iyi sistem olursa olsun, Low'da mı oynayacağız?
İllaha düşükte oyna diye bir kaide yok ama Hz değerinden yüksek FPS'leri yüksek grafikte alsan dahi düşük grafik sana daha çok katkı sağlayacak. Yani yüksek sistemin burda etkisi @nic0las'ın dediğinin aksine çok yok.

İllaha düşükte oyna diye bir kaide yok ama Hz değerinden yüksek FPS'leri yüksek grafikte alsan dahi düşük grafik sana daha çok katkı sağlayacak. Yani yüksek sistemin burda etkisi @nic0las'ın dediğinin aksine çok yok.
Katılıyorum düşükte oynamak her zaman daha çok katkı sağlar. Amacım arkadaş 1080p alışmış ve lowda oynaması gibi bir zorunluluğu yok. Sadece bunu anlatmaya çalışıyorum.

Şimdi ben anlamadım. Ne kadar iyi sistem olursa olsun, Low'da mı oynayacağız?
Böyle bir şey yok dostum, belli bir seviyenin üstünde tatmin edici düzeyde bir performans alabilmen iyi bir oyuncusyan genelde yeterli oluyor, mesela ben R6 Siege'de 1080p full ultra grafik ayarlarında shading/reflection gibi yansıma efektlerini mediuma çektiğim sürece 144Hz monitörde 130-144 FPS+ sabit alabildiğim gibi genelde Gold oyuncusuyumdur. İyi oynayabilmek için evet belli standartta ve yeterlilikte donanıma ihtiyaç var ama 400-500 FPS alayım gibi garip sevdalar birkaç profesyonel oyuncu dışında biraz lükse kaçış veya sözde iyi oynayabilmek için bir bahane unsurudur.

Zaten rekabetçi dışı GPU odaklı yüksek grafik kalitesine sahip oyunlarda da mümkün olduğunca grafik kartının elverdiği güç potansiyeli doğrultusunda ayar köklemeye çalışırsın ki o tip oyunların asıl oynama şekli de bu doğrultudadır, gidip de GT730 gibi bir kartla 2004 grafiğine çekip 30 FPS ile oynamazsın bu tip oyunları, biliyorsundur zaten az çok bunları :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı