Daha yüksek FPS = daha iyi mermi gidişi, daha az sistem gecikmesidir. Düşük ayar daha çok katkı sağlar.
Hayır. Mecbur değilsin. Ama attığın sistemle lowda oynayabilirsin rahatça.Şimdi ben anlamadım. Ne kadar iyi sistem olursa olsun, Low'da mı oynayacağız?
İllaha düşükte oyna diye bir kaide yok ama Hz değerinden yüksek FPS'leri yüksek grafikte alsan dahi düşük grafik sana daha çok katkı sağlayacak. Yani yüksek sistemin burda etkisi @nic0las'ın dediğinin aksine çok yok.Şimdi ben anlamadım. Ne kadar iyi sistem olursa olsun, Low'da mı oynayacağız?
Katılıyorum düşükte oynamak her zaman daha çok katkı sağlar. Amacım arkadaş 1080p alışmış ve lowda oynaması gibi bir zorunluluğu yok. Sadece bunu anlatmaya çalışıyorum.İllaha düşükte oyna diye bir kaide yok ama Hz değerinden yüksek FPS'leri yüksek grafikte alsan dahi düşük grafik sana daha çok katkı sağlayacak. Yani yüksek sistemin burda etkisi @nic0las'ın dediğinin aksine çok yok.
Oyun gecikmesi de bir süre sonra sabitleniyor. Örneğin 400 FPS ile 1000 FPS arasında oyun gecikmesi farkı olmayabilir.Şimdi ben anlamadım. Ne kadar iyi sistem olursa olsun, Low'da mı oynayacağız?
Böyle bir şey yok dostum, belli bir seviyenin üstünde tatmin edici düzeyde bir performans alabilmen iyi bir oyuncusyan genelde yeterli oluyor, mesela ben R6 Siege'de 1080p full ultra grafik ayarlarında shading/reflection gibi yansıma efektlerini mediuma çektiğim sürece 144Hz monitörde 130-144 FPS+ sabit alabildiğim gibi genelde Gold oyuncusuyumdur. İyi oynayabilmek için evet belli standartta ve yeterlilikte donanıma ihtiyaç var ama 400-500 FPS alayım gibi garip sevdalar birkaç profesyonel oyuncu dışında biraz lükse kaçış veya sözde iyi oynayabilmek için bir bahane unsurudur.Şimdi ben anlamadım. Ne kadar iyi sistem olursa olsun, Low'da mı oynayacağız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.