i3 10100F sistem nasıl?

Lemieux

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Intel Core i3-10100F 3.6GHz (turbo 4.3ghz)
Gigabyte H410M-S2H socket.
MSI Radeon RX 5500 XT Mech OC 4 GB 128Bit GDDR6.
SanDisk Ultra 3D SSD 250GB.
Neo Forza 8 GB 3000MHz Black faye DDR4 PC RAM.
Aerocool 500W VX Plus
Dark diamond Pro mesh 4x12cm frgb fan, Full akrilik yan panel, USB 3.0 bilgisayar kasasıb

Arkadaşlar bu hazır bir sistemdi sadece SSD Plus'dan Ultra 3D modeline yükselttim (halihazırda elimde 500GB HDD bulunduğu için 250GB SSD tercih ettim) ve kasayı 3 fanlı bir modelden bu modele yükselttim (ön kısmı mesh olması da benim için bir artı).
Link: Intel i3 10100F 3.6GHz, RX5500 XT 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
Bütçeyi Max 4500TL'ye zorlayabiliyorum bu yükseltmeleri yapınca fiyat 4.496TL'ye ulaşıyor.
Oynayacağım oyunlar CS:GO, Valorant ve CO-OP oynayabileceğim düşük sist. Gereksinimi isteyen oyunlar.
Ara sıra 4-5 dakikalık küçük video editleri de yapıyorum.
1) PSU sıkıntı yaratır mı?
2) Neo Forza RAM ile Corsair Vengeance RAM'ler arasında 50 TL gibi bir fiyat farkı var. Yükseltmelerde olsa tercih ederdim ancak bulunmuyor, bu RAM'ler sorun yaratır mı?
3) bu fiyata daha iyi sistem tavsiyesi verebilirsiniz.(Hazır sistem olmasına gerek yok parçaları tek tek alabilirim).

Mech modeli iyi bir model değil ısınıyor, RAM'i 2x8 yapmalısın. Gerisi iyi.
1-) çıkarmaz.
2-) sorun yaratmaz.
3-) O fiyat aralığına göre iyi bir sistem.

Mech modeli iyi bir model değil ısınıyor, RAM'i 2x8 yapmalısın. Gerisi iyi.
Bunu daha önce de duymuştum, elimde olsa sapphire pulse modelini almak isterdim ancak böyle bir özelleştirme seçeneği yok. Ram konusunda ise ileriki zamanlarda yükseltmeyi planlıyorum ztn . teşekkürler.

1-8GB RAM alın.
2-rx 5500XT yerine 1650S seçin.
3-tam bütçeyi hazırla topliyim.
4-PSU fanla ilgili sorun varmış baktım.

Son düzenleme:
Neden hazır alıyorsun?
Kendin topla.
Daha ucuza gelir ve daha iyi parçalar alırsın.
Hazır olması önemli değil bu sistem için yorumlarınızı merak ettim.
Eğer bana sıkıntı çıkaracak bir parçası olmazsa almadan önce fiyatlarına tek tek bakabilirim.
Teşekkürler

Hazır olması önemli değil bu sistem için yorumlarınızı merak ettim.
Eğer bana sıkıntı çıkaracak bir parçası olmazsa almadan önce fiyatlarına tek tek bakabilirim.
Teşekkürler
Hocam bu site genelde kazık satıyor biraz. Genelde dedim.
Bu sistem alınmaz.
Çıkabileceğiniz en iyi bütçeyi belirtin güzel bir sistem dizelim.

1-8GB RAM alın.
2-rx 5500XT yerine 1650 seçin.
3-tam bütçeyi hazırla topliyim.
4-PSU fanla ilgili sorun varmış baktım.

bütçemi max 4600 tl ye kadar zorlayabilirim.monitör tercihimi önceden yaptığım için monitörle birlikte max 6k olması gerekiyor (monitör 1400tl)
Hocam bu site genelde kazık satıyor biraz. Genelde dedim.
Bu sistem alınmaz.
Çıkabileceğiniz en iyi bütçeyi belirtin güzel bir sistem dizelim.
Max 4.600 e çıkabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı